![]() |
eski sevgiliye sms http://www.harikayaa.com/wp-content/...26425fmce5.gif - gerçekten unuttun mu? - sen de kimsin? - seni hala seviyorum! - performansına her zaman saygı duymuşumdur zaten - seni hala özlüyorum… - tütün bas geçer - nasıl gidiyor hayat? - senden sonra bayağı bi güzelleşti, sağol - birbirimizin kalbini kırdık, yeniden bir araya gelip o kırık kalpleri onaralım! - benimkinin kaskosu vardı - biliyorum hala sevip arzuluyorsun beni, sadece farkında değilsin. Ya da farkında olmak istemiyorsun. - allah belanı versin - seni unutamadım! - sevgilinden ayrıldın da mesaj atacak birini mi arıyorsun? - sen varsın ve hep olacaksın! - yazık, bir malsın ve hep öyle kalacaksın… - dün gece rüyamda seni gördüm… bize ne oldu böyle? - bir dahakine iyi örtün de uyu… - gece rüyamda gördüm seni, çok korktum, başına bir şey gelmedi di’mi? - başıma gelen en kötü şey sendin! - dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim… - ancak rüyanda görürsün zaten, öptüm! - dün gece seni rüyamda gördüm… - görebileceğin tek yerde görmüşşün zaten - hayatım, pişmanım, geri dönmek istiyorum! - ex aşkım tek yön burası hadi naş naş!… - senin gibisini bir daha bulamadım - bunun beni ilgilendiren kısmı nedir? |
mesajı atan kız de mi? :D:D |
:D:Dbaştaki gif güzelmiş... |
mesajlara bak bee:D okadar sert olmayalim arkadaslar :D |
woww ne msj ama=) |
- sen varsın ve hep olacaksın! - yazık, bir malsın ve hep öyle kalacaksın… - dün gece rüyamda seni gördüm… bize ne oldu böyle? - bir dahakine iyi örtün de uyu… :):):) |
- dün seni rüyamda gördüm, bir mesaj atayım dedim… - ancak rüyanda görürsün zaten, öptüm! yavaşş :D |
Türkiye`de Saat: 21:39 . |