![]() |
:):):):) vay bee...ne güzel günlerdi... |
yaaa super bunlarrrr hepsını okudum :) anne 5 dakikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha Lutfenn hic bımezdi 5 dakikam 1 SAAt oldugu olustur :) :D ::D :: :D |
yaaa super bunlarrrr hepsını okudum :) anne 5 dakikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha Lutfenn hic bımezdi 5 dakikam 1 SAAt oldugu olustur :) :D ::D :: :D |
Alıntı:
|
"bu foul gul ulmaz ulum" en çok güldüklerimden biridir :D:D |
Cok güzel yazmissin beni eski günlere götürdü. Ben de bi animi anlatayim bari. Bi gün yine mac yapiyoruz. Toptan hic anlamayan bi arkadas vardi, futbolla hic arasi yoktu önünde duran topa bile vuramazdi neredeyse.:-) Neyse bize cok israr etti ben de oynayim diye bizde tamam dedik kaleci ol. Cok hata yaptigi icin ya oyundan cikarirdik ya da hic almazdik o arkadasi. Bizim kaleyi teslim ettik ona, biz de rakibi bogmusuz tüm takim ileride baski uyguluyor. Rakip aniden kontraya cikti, kaleye dogru gidiyor bi kisi tek basina. Biz de bagirmaya basladik "Hüseyiiiin kaleden ciiiiiikkk" (yani kaleden cik adami karsila, acisini daralt vb. anlaminda) Bizim Hüso da "la niye la" diyerek kalenin icinden disari dogru yavas yavas gitmeye basladi. Yani oyundan cik dedigimizi zannetmis.:-) Adam gitti bos kaleye atti golü... Ulan Hüseyin kulaklarin cinlasin. Bi kerede hali sahada oynadi (ilk maci) topa neredyse hic degmedi 1 saat boyunca. Son saniyeler 2-1 galibiz parayi karsi taraf ödeyecek yenersek. Rakip orta yapti bizim kaleye dogru top Hüseyinin basinin üstünden gececek kaleci de cikti topu almak icin. Abi Hüso bi zipladi top kafayi siyirdi kaleci bosa cikti gol oldu ve hali sahanin zili caldi 2-2. Macdan sonra "taam la ben ödeyim parayi" dedi Hüso :-))))))) Ödetmedik tabi. |
:D:D |
Alıntı:
güzel bir anıymış abi sağolasın bizlerle paylaştığın için :):) |
çok qüzeL yaa=) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:45 . |