![]() |
Alıntı:
dünya üzerinde ki dişi kartallara oranını basitçe hesaplamak gerekirse % 1 den bile en az 10 kat daha azdır yetinmeyi bilmiyorsunuz sonra kalkıp bize laf yapıyorsunuz değerimizi bilin yoksa ellere gittiğinizde ne demek istediğimizi çok iyi anlarsınız :D:D |
Alıntı:
|
siz yetinmeyi bilin asıl konuşmayın buralarda olur olmadık :D lafı nasıl çevirsekte kendımızı kurtarsak diye bakıyosunuz işiniz gücünüz kadınlara laf söylemek boş boş konuşmak devam edin devam inanan çıkar belki.. ama şununda farkındayım ki hep bizi sevdiğinizden böylesiniz siz insan sevdiğine yaparmış ya böyle onun gibi sizinkiside :D diyorum ve sizin yaptığınızı yapıyorum bende :) |
Alıntı:
bizim laf çevirmek gibi bir derdimiz yok teyzoşş bizde kartlar daima açıktır dosdoğru söyleriz söyleyeceğimizi ve kurtulmak gibide bir derdimiz olmaz çünkü zaten haklıyızdır biz konuşuyorsak kesin haklıyızdır ki konuşuruz ... Ha sizi severmiyiz diyecek olursak dişi kartallarımızın başımızın üstünde yeri var o yüzden neden alınganlık yapıyorsun anlamıyorum teyzoş yoksa yaran mı varda çaktırmıyorsun :D:D |
tesekkurler metın ;) |
öyle öyle siz haklısınız.. kendi kavganızla baş başa bırakayım ben sizi konu dağılmasınn :) |
teyzoşş iyisin değil mi hasta falan değilsin sen itiraz etmedin nasıl oldu böyle birşey :D |
Sizi yüceltik yalnılş anladınız neyse :) Dünya capınca özel bayanlarsınız dedik size abla başka ne diyelim. |
doğrudur Metin.. :) itiraz edilcek bi durum kalmadı İbo arkadaşım herşey bi yere kadar artık :D |
NEyse konu baya aşdı kendini Teşekkürler yorumlar icin :) |
Türkiye`de Saat: 18:50 . |