![]() |
BesiktasForum Pusu(2.Bölüm) BesiktasForum Haber Şok şok şok,forumumuz üyelerinden Hazel hanımın açtığa topiğe bir saldırı gerçekleştirildi Olayın ardından bölgede araştırma yapan yetkililer zanlıların en kısa zamanda bulunup cezalarını vereceklerini söylediler. O saattlerde konuda olduğu iddia edilen Ozzy(Ozan) gözaltına alındı ve üyeliği kısa süreliğine donduruldu Olaylı ilgili, flash gelişmeleri tekrar haberdar edeceğiz Bizden ayrılmayın Falçata İrfan ve Adamları Toplantıdalardır... Falçata İrfan: Sence Ozan ötmüşmüdür.Sonuçta bu işin bizim tezgahımız olduğunu biliyordu. Ramesoon :Açıkcasını söylemek gerekirse pek zannetmiyorum Ozan’ın böyle bir şey yapacağını. Kürşat: Katılıyorum,Ozan yıllardır bizimle,ne olursa olsun konuşacağını sanmıyorum Mehmet: Umarım dediğiniz gibi olur.Ben pek güvende olduğumuzu zannetmiyorum Ufuk: Merak etme mehmet bir şey olmayacak(Kendinden emin bir biçimde) Outkast(Murat)Şunu söylemek isterim ki Ozan en güveneceğimiz örgüt üyelerimizden Falçata İrfan :Peki beyler,olaylarla ilgili bir gelişme oldugunda hemen birbirimizi haberdar ediyoruz.Konularda dikkat çekmeyin.Toplantı bitmiştir BesiktasForum Sorgu Odası Sahemre: Olay yeri ve zamanı konuda oldugunu iddia eden üyeler var.Ne diyeceksin buna Ozan: Size daha öncede söyledim,konuda oldugum sürede iş işten zaten geçmişti Alen: Bak ozan bu forumda eskiden beridir varsın,cezanı hafifletebilirim Ozan: Sahidenmi :D Alen: Bu bir itirafmı? Ozan: Tabiki hayır :D Meriç: Peki bugünlük sorgun bu kadar,yarına kadar iyi düşün,yalan söylüyorsan sonuçlarına katlanırsın Sakaryalı Hazel ve Adamları Toplantıda Sakaryalı Hazel: Ne diyorsunuz hanımlar beyler,sizce bu hainliği yapan bulunacakmı Semra: Umarım bulunurlar,doğrusu kimin yaptığını zaten tahmin ediyoruz.. Paskaltekin: Yinede emin değiliz ama dimi? Arda: Aslında değiliz çünkü bu aralar Gökhan da bu aralar baya bir meydan okudu bize Akdora: Haklısın,Gökhanda bu işin içinde olabilir,geçen gün msnde metin çok ters davrandı bana Sakaryalı Hazel: Metin mi?Konumuzla ne alakası var pek anlayamadım Semra: Metin ile Gökhanın arasından su sızmıyor,muhtemelen bir ortaklık söz konusu Sakaryalı Hazel: İş iyice yılan hikayesine döndü.Peki hanımlar beyler,konularda diğer örgütlerin üyeleriyle diyaloga girmeyin.Toplantı sona ermiştir,dağılabilirsiniz. Forumun gizli örgütüde acil durum için birleştiler Yeşillerin Efendisi ve adamları konseyde.. Yeşillerin Efendisi Gökhan:Bakın beyler,şu anda Ozan gözaltında,ancak bizde bu aralar dikkat çekiyoruz.Kendinize dikkat edin,yapmadığımız bir şey üzerimize kalmasın boşu boşuna Metin:Size bağlı üyelerimiz eminimki daha dikkat ediyorlardır(Göz ucuyla bütün masayı süzer) Jasmin:Tabiki dikkat ediyoruz (Omuz silkerek) Metin:Bundan hiç şüphem yok(Güven vermeyen kuşkucu bir ses tonuyla) Veystube:Sen ne demeye çalışıyorsun metin,açık açık konuş Metin:Şunu diyorum veysel,bu aralar sizlerin Falçata İrfan’ın üyeleriyle iyi bir ilişki kurdugunuzu gozlemledim. Kmdn_1903(Çağrı)Yani bilgi kaçırdığımızı falanmı düşünüyorsun Metin:Bak tam olarak söylemek iste— Yeşillerin Efendisi Gökhan:Yeter!Kesin tartışmayı şu yaptığınız bizi yıpratmaktan başka bir şeye yaramaz kendinize gelin.Metin benimle gel,yarınki rep sevkiyatı için konuşmamız gerek Diğer üyelerimiz dağılablirler(Kalabalık homurdanarak dışarıya çıkar) BesiktasForum Kurtlar Vadisi Team |
Bir sonraki hafta görüşmek dileğiyle:D |
Soluk Soluga Okudum :) İrfan Abi Arkandayiz ! :D " Bu Vadi'de bela, kişinin sevdiklerinden gelir. " Dikkat Edin Kendize :) |
Ya etkisiz oldugunu düşünüyorum bu bölümün Yetiştirmeye çalışınca böyle oluyor Haftada bir bölüm sistemine geçicem gibi görünüyor,yoksa konu bulamayacağım:D |
Yok Yok , güzeL olmuş. Ama Yavaş Yavaş Adam Dogruyalim. böyle boş durmak olmuyor :D:D:D |
Şimdi bi karakterleri oturtalımda adamda doğrarız sen iste rajon da keseriz farkmaz yani:D |
Biz Belliyiz zaten :) " FALCATA TEAM " :) |
forumun "kek" i olmuşuz :D afiyet olsun :D:D... |
yeşillerin efendisi gokhan abıı :DD:D:D:guzel bır lakappppp tebrkk guzel olmus bıraz adrenalınn gerekk pusuya |
Racon Kesmiyoruz Kafa kesiyoruzzzzz üleeeeeen :D:D:D:D Basarili olmus tbkler basarilarinin devamini diliyorum... |
Türkiye`de Saat: 02:38 . |