![]() |
Bu Reklam Türkiye`de Yapılsa? 3M firmasının cam ürünlerinde kendini ispatlamak amaçlı otobüs duraklarındaki reklamı!... Cam o kadar sağlamışki bunun içindeki gerçek paraların kırılıp alınması imkansızmış!!! http://img110.imageshack.us/img110/7...z3qu2rlay2.jpg http://img110.imageshack.us/img110/7...z3qu2rlay2.jpg Buyrun yorumlar ?? |
hiçbirşey imkansız değildir diyorum konuya noktayı koyuyorum:D |
Biz demirlerini söküp camla birlikte götürürüz evelallah :D:D:D |
türkiyede yapılacaktıda bu o zaman görcekler imkansız mı değil mi :D |
Alıntı:
hahaha :) yani hele bi yapsinlar imkansiz mi degil mi o vakit görürüz :D |
Bence cam kırılmaz belki ama durak sökülüp götürülür hatta kaldırımla birlikte :) |
Alıntı:
|
sökerler sökerler :D ... |
Alıntı:
|
zoru hemen yaparım imkansız biraz zaman alır :D:D:D komple söküp götürürler onu be :) |
Kaldırım taşını bile götürürler , ne olur ne olmaz diye :D:D |
Türk inası kurallara uymaz uyanları uyarır..:D isterse çelik kaplı olsn fark etmez TÜRK bu.. |
ıslak buji parçasına karşı test etmişler mi :D:D:D:D:D bence o camı burada patlatırlar :D |
Nolucak ya Türk lere dayanırmı bu iman gücüyle kırarız :D:D Hele bi denesinler koysunlar bakalım nolucak :D |
Türkiyede çareler tükenmez:Dburda olsaydı görürdük imkansızmıymış:D |
anında bulurlar kırarlar delerler bşy yaparlar alırlar her türlü o parayı :D |
Farketmez.:) |
ya bırakın da adamlar böyle bir şey yapsınlar bi kaç gariban sevinsin |
arkadaşlar içindeki para o kadar önemli değil adamlar için şu an bu reklamı konuşmak bile adamların bu reklam işini iyi tutturduklarının belgesidir... Unıutmayın reklamın iyisi kötüsü yoktur akılda kalanı vardır :):) |
Bankamatikleri götürdükleri ülkemizde onu goturmeleri pek de zor olmaz diye dusunuyorum. Ama bence o camların ici tamamen 1$ larla dolu. 100 luk olsa servet yatıyor olurdu icinde :D |
Alıntı:
Ben bunu bir sene önce görmüştüm hala yerinde duruyor mu yoksa?:D Çok yazık,bence de nereye koyacaklarını bilememişler.:D |
Paraların fotokopi olma ihtimlai bence çok yüksek. |
bi denesinler bakalım :D o kdr parayı ben görsem orda varyhaa orda eritrm camı paraları alır yıne giderm:D:D:D |
Bakar geçerdim, işim olmaz :D |
''İnsanoğlu için 2 vadi dolusu mal olsa,bir üçüncüsünü ister,insanın gözünü ancak toprak doldurur''demiş Peygamber efendimiz...Boşuna dememiş:D:) |
Türkiye`de Saat: 19:04 . |