![]() |
Alıntı:
siz şimdi birbirinize rep verirsiniz :D:D... |
yok veremezler rep sevkiyatı suya dustu :D:D |
Sakaryalı Hazel,villasının ormanlık alana bakan tarafında kafasını dinlerken Diğer tarafı da denize bakıyordur inşallah Metin...:D Gökhan:Şu Sakaryalı ve Falçata İrfan birbirlerini yesinler bakalım,asıl tehlikeyi gözleri görmüyor... hönk...:D Sen demi Gökhan?:D Senin yaşın kadar benim forumlarda dolaşmışlıgım var :D Koptum ya...:D Mehmet : Ne istiyorsunuz benden bana napıcaksınız ben hic bir şey bilmiyorum ben masumum sadece o konuya gecerken ugramısdım niye beni aldınız. Beni merak eder sevgilim ben gidicem :D Falçata Team ha Mehmet...:D Forever Falçata sana...:D Çok tırsmış gördüm seni...:D Benimle geleceksin bundan sonra . Evinin kadını cocuklarının anası olacaksın :D Semra : Sen nasıl istersen Metin :) Bu Semra,bizim Semra mı?:D Teşekkürler Ufuk,Metin...Çok güldüm valla ya,Allah da sizleri güldürsün inşallah...:) |
Alıntı:
|
valla ablam senaryoda yazmıslar forumun selahiyeti için :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hahaha :D:D Daha o hiçbişey görmedi:D |
Tırsmak yok , metiN olayi karistiriyor :D böyle olmamam lazimdi normalde :D |
Alıntı:
yaa böyle deme ama korkuyorum ya kötü kadın olmamalıyım:D:D |
Durmak yok Pusu ya devam :D 5. cisi yolda:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yavaş ol yarın çıkarıcak değiliz ya sakin sakin yazalım:D |
Alıntı:
Yok bu karizman açısından kötü oldu abi:D Falçata İrfan korkarmı hiç:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Kurtlukda Düşeni Yemek Sevaptır abla :D |
Alıntı:
|
Benim Dizi tuttu neden çünkü ben hem yönetmen hemde oyuncuydum :D bu dizide tutacak inanıyorum neden çünkü yine usta oyuncu artist bir projede yer alıyor :D Sayın Senarist Bozuntuları birde beni yeşillerin Efendileri grubuna alırsanız süper olur :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Niye Falçata İrfan'ı beğenmiyormusun benim orda olmam yeter:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Zaten gökhandan başka yeşil yok o grupta ilginçtir:D:D |
Alıntı:
Benim diziyi bilen biliyor metin :D bizi eskiler tanır :D hatta benimde metin diye bir oyuncum vardı :D ahh ahh acaba elimdeki dizi projesini forumla paylassammı sizin gibi genc yönetmenleri görünce eski günlerim aklıma geliyor :D :D |
Alıntı:
Tamam vazgeçtim :D kaLsın Ben İrfan AbimLe Rep Sevkiyatını Durdurucam rep sevkiyatında Göz açtırmıcam kimseye :D ;) |
Alıntı:
Eskiler diyor ya:D Alayınızın merhaba foruma yeni geldim mesajlarını hatırlıorum la ben:D |
bırı benı cagardı galıba :D kımı alıyoruz ıcerıye ? |
Muro kendin kaşındın ŞEkerim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Murat köşeye sıkıştı sanırım :D |
senn durumnde kötü mehmet konusma :D:D |
Yeni Bölüm bu gece acılacakdır .Bİlginize :D |
bekliyorum merakla Allah bilir hangi kötü karakterdeyim:tongue: |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yok yok baya iyi bir karakterdesin:D:D Dimi Metin hahaha :D:D |
yaa aranızda şifreli konuşmayın açıklayın:tongue::D |
Alıntı:
Tam o bölümü Metin yazdı,okuyunca bende şaşırdım ama bakalım sen ne yorum yapıcan hahaha :D |
yaaa varya meraktan çatlatırsın adamı:(akşama görcez bakalım |
Beni biraz olsun pislikten uzak tutarmısınız ? :D |
Türkiye`de Saat: 03:51 . |