![]() |
Neden Kızlar Böyle ? Erkek: Bana isminizi bagislar misiniz? Kadin: Neden? Sizin yok mu?...... Erkek: Size bir içki ismarlayabilir miyim? Kadin: Aslinda içkinin parasini direkt alsam daha iyi olur. Erkek: Ben bir fotografçiyim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum. Kadin: Ben de estetik cerrahim ve ne zamandir sizinki gibi bir yüz ariyordum. Erkek: Sanirim sizinle daha önce bir kez çikmistik ya da iki kez? Kadin: Sadece bir kez çikmis olabiliriz çünkü ayni hatayi ikinci kez yapmam. Erkek: Nasil bu kadar güzel olabiliyorsunuz Kadin: Sanirim dogarken sizin payinizi da ben almisim. Erkek: Bu cumartesi benimle çikar misiniz? Kadin: Üzgünüm bu cumartesi basim agriyacak. Erkek: Birçok erkegin basini döndürüyor olmalisiniz. Kadin: Siz de birçok kadinin midesini bulandiriyor olmalisiniz. Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadin: Nasil? Gidiyor musunuz? Erkek: Size evlenme teklif etsem ne cevap verirdiniz? Kadin: Bir sey diyemezdim muhtemelen çünkü gülerken konusamam. Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadin: Ben o filmi gördüm. Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Sizden saklaniyordum. Erkek: Hayatim boyunca neredeydiniz? Kadin: Hayatinizin geri kalaninda da olacagim yerde rüyalarinizda. Erkek: Sizi daha önce bir yerde görmüs gibiyim… Kadin: Evet o yüzden artik oraya gitmiyorum. Erkek: Bu koltuk bos mu? Kadin: Evet ama oturursaniz bu bosalacak. Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadin: Kadin taklidi yapiyorum. |
Erkek: Birçok erkegin basini döndürüyor olmalisiniz. Kadin: Siz de birçok kadinin midesini bulandiriyor olmalisiniz. teşekkürler |
qüseLdi.. |
Erkek: Ne isle mesgulsünüz? Kadin: Kadin taklidi yapiyorum. Kapak Olmus Bu ahahah :hahaha: |
Erkek: Sizi çok mutlu edebilirim. Kadin: Nasil? Gidiyor musunuz? kadınların klasık lafları :D:D fb bıle degısır kadınların huyu degısmezzz:D |
kadin taklidi yapıyorum :D:D:D süpermiş tşkrler ;) |
Erkek: Sizi sinemaya davet edebilir miyim? Kadin: Ben o filmi gördüm. güzeldi:) |
püff:D |
Erkek: Bana isminizi bagislar misiniz? Kadin: Neden? Sizin yok mu?...... :D:D:D Çok iyi cevap :) |
normaL hayatta hiç bana boyLe bayan denk geLmedi :D hepsi anLayıslı birer kişiliikLerdi hepsine buradan teşşekürediyorum beni yormadıkları için :) :D:D: he araLarında bazen cıka biliyor dengesizLer :) |
Türkiye`de Saat: 02:00 . |