![]() |
Ben dizi yazarken böyle mi yapıyordum Metin :D Kimler oynuyorsa hepsinin diyaloğu geçiyordu ama sen sadece bir kaç kişi üzerinden diyalog yapmışsın bence bu bölüm olmamış ;) Aşkta olabilir ama fazla abartmamalısınız bence En güzeli konuya geri dönülmeli birazdaha iki çete üyelerinin olayları geçmeli diye düşünüyorum saygılar :D |
Merak etme Muro :D Dikkat e alırım dediklerini :D Senin diziyide biliyoduk gerci 2-3 bölüm yazmısdın galiba tıra basıyordun sonra bi daha basıyordun :D BİZ forumdan yola cıkarak gittik sadece forum gibi olmasını istedik. O yüzden böyle yoksa dış etkenlere dayansa daha yaratıcı olurduk. Ama Forum icin de de yapabilecegimiz şeyler bunlar ;) |
Ufuk : Ne kadar güzelsiniz. Hanım efendi gözlerime inanamıyorum. Dişikartal : Teşekkürler Beyefendi sizde öylesiniz. Tanışdıgıma gercekden menun oldum. ufukk abı sen baya guzelmıssınız ogluma alacam senıı:D:D hata var burda duzelt metın abıııı |
Alıntı:
Hadi Bakalım Kardeşim bekliyorum :D sonuçta bu hepimizin dizisi :D olmuşken tam anlamıyla süper bir dizi olsun :D |
alt yazısı yok lan bunun :D yapmışken tam yapın işinizi :D:D... cık cık cık :D:D:D... |
:D:D:D:Dteşekkürler |
Yav arkadaşlar,benim rolum çok pasif ve ezik...biraz "Winner" bi rolum olsun yaaa..sizin yaşınız kadar rol yaptım ben ..lütfen ama..hadi bakiiim:D:D..hadi aslanlarım...Sakaryalıya yüzümü eğdirmeyin benim..:D:D:D hadi ellerinize sağlık... |
Forever FALCATA IRFAN TEAM ~ |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 13:54 . |