![]() |
İleride öyle bir eşe düşersiniz ki bu işleri siz yapmak zorunda kalırsınız :D:D burdan atıp tutması kolay beyler :D:D düşsünler di mi Tuba'cım :D aminnnn de dedim içimden:D:D |
semra bu kadar ıcten bır dua ettıgını dusunmuyorum yanı dusunmek ıstemıyorum sen bu kadar canı degılsın :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
İrfan abim diyecek bi söz bırakmamış zaten helal olsun İrfan abim...ama sizin o iş diye bahsettiklerinizin altından girer üstünden çıkar 2 saatte hallederiz biz ama ondan sonra kendinizi işe yaramaz hissetmenizi istemediğimiz için yapmayız uyuma kısmı hariç :D:D:D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D:Dofff var yaa :D:D:Dgülmekten nefesim kesildi :D:D:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
üniversitede çoğunu öğrendim valla:D |
Alıntı:
herkesin benim gibi olduğu bir dünya çok sıkıcı ve bed olur be ablam herkes kendi gibi olsun bence daha güzel :D:D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ben bunları evlendiğimde kocama yaptırmayı düşünüyorum o zaman bana daha eğlenceli gelebilir bu ifadeler :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"Çok hamaratsınız yahu İrfan Bey...:D O zaman sizde güzel kazak modelleri vardır,bir kaç tane örnek gönderirseniz sevinirim." Göndereyim Hazelcim..hangisinden olsun,saçörgü mü,haraşo mu,lastik örgü mü, ikiters bir düz mü..:D:D |
Alıntı:
|
ettim Gökhan, inanabilirsin :D:D |
güzeLmiş :D |
Alıntı:
|
Böyle ev hanımına can kurban :d |
Alıntı:
|
Alıntı:
istisnalar kaideyi bozmaz kuru yanında yaş telaş yapmaz diyeyim sen anla gerisini canım :D:D |
sa0L fıstık :D |
Türkiye`de Saat: 04:36 . |