![]() |
munez geliyor Geçtiğimiz sezon Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Santiago Munez Beşiktaş'a evet dedi..... http://www.dvdtown.com/images/displayimage.php?id=5642 Kariyerinde Newcastle United ve Real Madrid gibi dev kulüpler bulunan Munez'in bonservisinin elinde olması bu transferi kolaylaştıran başka bir nokta.... BHA muhabirine ''Beşiktaş'ın bu sezon ligde yaptıkları inanılmazdı ve taraftarının methini de çok duydum'' diye konuşan Meksikalı top cambazı yeni sezonu iple çektiğini de ekledi.... Muhabirimizin fenerbahçeyi ve galatasarayı tanıyor musun sorusuna cevap olarak ''onlar kim Beşiktaş'da mı oynuyorlar'' diyerek Beşiktaş'ın rakipleriyle adeta dalga geçen Munez şimdiden taraftarın gözdesi olacak gibi..... Munez'in Beşiktaş'da yıllık 2.5 M €'ya oynayacağı ve 4 yıllık sözleşmeye imza atacağı öğrenildi..... Kaynak: BHA |
Basın Çıldırdı Transfer İstiyor :D:D |
1 2 3 yetmez 4 5 6 olsun:D:D |
heheh güzel :D |
Transfer Bölümüne Kaydırılmıştır. İyi Forumlar. |
:D nasıl sözler onlar :D karakterini sevdim :D |
:eek:bu adam gol filmindeki adam değil mi? |
:D:D:D |
Alıntı:
|
ya bu adam gerçekten futbolcumuymuş bende film icabı sanmıştım:D:D |
kim ulan bu ben niye hiç duymadımya |
yav kardeşim bu basın dalgamı geçiyor böyle bir ne futbolcu nede adam var. Tamamen film karakteri bu ya. |
Alıntı:
|
bu kaçıncı oldu acaba... |
kim bu çizgi film kahramanı falan mı?.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forzada vardı bu şaka olarak açıldıydı :D Santiago Munez Goal filminin hayali karakteridir :D Kendisi aslen sağ ayaklı olup, filmde son dakikada falan kritik frikik olursa bir sebepten sol ayakla kullanır ve 90a atar :D |
santiago Munez Gol ve Gol2 filmlerinde başrol oynamıstır :) Heheh :D komiklere taşıyalım :D |
konu komikler bölümüne taşınmıstır :) |
Alıntı:
Alıntı:
|
ekmek parası ablam napalım :D |
ŞU İLK ANTRENMANDA TOPA VURAMAYAN ÇOCUK :)HANİ ŞU SARIŞIN TOPÇUNUN EVİNDE KALAN:) HANİ BABASI ÖLEN :) HANİ BABANNESİ BİDE KARDEŞİ OLAN :) HANİ HANİ HANİ :)) |
Alıntı:
Allah kolaylık versin kardeşim...:D Konu açarken modları düşünelim arkadaşlar,daha dikkatli olalım,yoksa malulen emekli olmak zorunda kalacaklar bizim yüzümüzden...:D |
hehe santi yi aldysak sampiyonlar lgnde kupyıda alırz :D:D |
Türkiye`de Saat: 01:02 . |