![]() |
Alıntı:
bu konuda bı ben eksıktım geldımmmmm abla ıbo abımın ustune fazla gıtmeee.... nedır bızım su bayanlardan cektıgımızzz mabushaneleder kı suc oranların %90 kadın dan dolayı adamın kafasını utuluyorlar adam dayanamıor vuruyorr:D:D:D haklııı adammm senın sloganın bekar kalmıyacakmısss bızımdde sloganımız var abla:D:DD: evlenıp balayana gıdecegımıze kombıne alıp kapalıya gıderızzz kız arkadası yapıp ona mesaj cekecegıme , ınonude gıder tezahurat yapar BESIKTASKI mı desteklerım .............. |
Alıntı:
yürü be tekinimm :D:D |
Alıntı:
ıbo abı senın arkadanda yuruyoruz bekar kalmaktan ovunuyoruzzzzz hazel abla ya ınatt geneeeeeeee:D.D:D bekar kalacagızzzz bu seneeeeeeee:D:D ne demek ıbo abıı:D:DD: |
Alıntı:
oyyy oyyy oyyyyy laflara bak korkuyorum ablamın yüreğine indireceğiz :) |
ahaha paylaşım için teşekkürlerr :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
saoolll abı bızdensınn askeerlerıımız cogalıyorrr:D:DD: |
Siz bilirsiniz,Tekin,İbrahim,Ahmet...:D Zaten baskı ile olmaz bu işler ama bir gün gelir de evlenirseniz beni unutmayın olur mu?:D Sürekli bu konuyu gündeme getirip dır dır yapmış konumuna düşmek istemiyorum.:D Konudaki bayanlarla hiç ilgim yok.:D |
[quote=alpler;1024253]Siz bilirsiniz,Tekin,İbrahim,Ahmet...:D Zaten baskı ile olmaz bu işler ama bir gün gelir de evlenirseniz beni unutmayın olur mu?:D Sürekli bu konuyu gündeme getirip dır dır yapmış konumuna düşmek istemiyorum.:D Konudaki bayanlarla hiç ilgim yok.:D[/quote günü gelince görürüm sizi dion yani ablacım:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:48 . |