![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hazel abla gelirse bizi cızbız yapmasın:tongue: |
Alıntı:
|
Fare mi yiyosunuz :DBenim küçük sevimli fareciğime dokunmayın:DMadırım gelirse cızbız olcaksınız Tom'un önüne atacağız:D |
Alıntı:
|
kabasakalın intikamı niye yok:D |
Nihahahaha ben buradayım.:D Yandaşlarımla beraber:D:D Değil warner Bross isterseniz AİHM'e kadar çıkın.Ben mutlu sonumu çizdim:D:D http://i42.tinypic.com/28t9a1i.jpg Nihahahahhaha:D:D:D Yaşasın mutlu sonlar:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
AİHM'le ne işimiz olur be Mazlum,Panter Emel'e gitmeyi düşünüyorum.:D Bu arada damak tadınız da oldukça iğrençmiş,fare yiyenlere söylüyorum.:D |
Alıntı:
Araştırmalarım devam ediyor abi.:D:D Haklısın.Kabasakalda bizden:D |
Alıntı:
|
Nihahaha.Ben bu yolda ölümü göze aldım mehlika:D:D Beni bunla korkutamazsın:D:D Ablam umarım bendeki adaletçilik sistemini çözebilmişsindir:D Herkese karşı demokratım:DBöyle birşey yaparsan Panter Emel benim tarafımı tutacağından eminim:D (Panter Emelde her kimse:D) Ayrıca yandaşlarıma çamur atmayı bırakın. Onların damak tadını boşverin:D:D Bu olay karşısındaki tutumları önemli benim için:D |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada hoşbulduk görlüm.:D |
Açıklayamaz ki:DYazık ya yalnız kaldı:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ama kediyi zehirleyecek hali yok:D yaşasın tom hahrolsun ceri:D |
Alıntı:
Ayrıca Tom salağın teki neden onu mutlu etmeye çalışıyosun:D |
Alıntı:
Üzgünüm.Senin cerin cızbız oldu:D:D Sen kaybettin.Çekil bir kenara.Sırada ablam var:D:D |
Alıntı:
sadece biraz şanssız en nihayetinde ceri'yi öldürmüş:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen galiba hiç izlemeden ablam çizgi filmi.:D:D Her çizgi filmde tomun bi tarafı kırılıyor.Bazı bölümlerinde ölüyor bile:D:D Ayrıca panter emel konusunda bekir abinin yorumlarına katılıyorum.Bekir abime +rep:D:D |
Alıntı:
DI HEPİ ENT::D:D |
Alıntı:
Ablam ne demek istediğimi anladı:D:D Merak etme:D Yaşasın anti-jeri:D |
Alıntı:
|
mazlum rahat bırak warner bross dünyasını:D |
Alıntı:
:D:D |
Alıntı:
Çoookkk:D:D |
Grubun hayırlı olsun oradan yorum yapamadım ama buradan yazayım bir hain kedi için grup açmana gerek yoktu:DKatıldım sırf sen mutlu ol diye:D:D |
Alıntı:
Daha slyvester var.Bipbip var:D:D Teşekkür ederim:D:DÇok mutlu oldum:D |
bide şu duffy duck a bişiler yapsak:D |
|
ben bunu görmemiştim vala benim derdim tweety le aslında:D |
O da var:D:D |
elmer nerde hah hadi :D küçük domuzcuk elmerı göremedim:D |
Alıntı:
Tanımıyorum onu. O çizgi filmi hiç izlemedim:D |
Alıntı:
TUSUBASAYI DA İSTİYORUZ ! :d |
ya bi tane domuz vardı ya r leri felan sölemiodu duck la bunny nin peşinde dolaşıodu elinde tüfekle:D |
Türkiye`de Saat: 22:23 . |