![]() |
Forumda saatlerce kalanlarin halleri;=) Anne Yemek Yaptıktan Sonra: -emeğine Sağlık Çok Güzel Bir Paylaşım Anne.... biri Elinde Kağıtla Size Adres Sorunca: -dostum Link Yanlış.istersen Bir Kontrol Et.... fotoraf Albümüne Bakarken: -capslar Bir Harika....... biri Beğendiği Bir Şey Verince: -repi Hakettin........ kardeşten Bir Bardak Su İsterken: -kardeşim Bir Bardak Su Getirirsen Seni Rep'e Boğarım........ birine Hediye Alırken: -bu Harika!hemen İndiriyorum........ birine Bir Şey Hazırladıktan Sonra: -senin İçin Upload Ettim........ sınıfta Biri Küfrederse: -oğlum Manyakmısın?banlanıcan Şimdi...... arkadaşlarına Yemek Yaptıktan Sonra: -+replerinizi Bekliyorum............... daha Önceden Konuşulan Bir Mevzuyu Tekrar Duyunca: -bu Konu Daha Önceden Verilmişti......... sanatçıdan İmzalı Foto Alan Yetkili -hocam İmzanız İzin Verilen Boyutlardan Büyük -görmek İstemediğimiz Birini Görünce İnvisible Olabilsek -eee Biriyle Tartışıp Peş Peşe Bağırırken Ordan Biri Çıkacak. flood Yapmayalım Lütfen Herkes Sırayla Bağırsın. -yoklama Kağıdına İmzamı Atıyorum Yine Uyarı LÜTFEN İmzanızı Altı Karakterden Fazla Atmayınız - Abii .. Surdan Tuzlugu Uzatir Misin? + Kendin Al Lan! - Lan Mi? + Eet .. -rep Butonun Nerde Abi .. -ben:anneee Yemek Çok Güzel Olmuş Ellerine Sağlık Diyecem Ama Teşekkür Butonu Nerde Acaba annem: ? -sayın Müdürüm Malumunuz Yeni Evliyim Şartlarımız Çok Zorlanıyor Sizden Maaşıma Biraz Rep İstiyorum -müdür: .... + Eee Doktor Ne Dedi Neyin Varmis? - Kan Tahlili Falan Yaptilar Bedenimde Bir Virüs Varmis + Öylemi Neymis Virüsün İsmi? - Nasil Yani Neymis Virüsün İsmi? + Formatlasak Acaba Gecermi? - Ne Dion Sen Anlamiyorumki?? + Bos Ver Simdi Ben Sana O Kadar Dedim Dimi Yaklasma İnternete Virsüs Bulasir Diye:D:D |
:D:D çok güzel arkadaşım :D |
biri Beğendiği Bir Şey Verince: -repi Hakettin........ :D:DHiç sorma yav.Tatil günlerimde günde 7-8 saat kalıyorum ortalama +rep kelimesi dilime dolandı:D:D +rep:D |
böyle konusanlar varmidir acaba :D |
:D:D:D:D:D:D güzel olmuş |
Anne Yemek Yaptıktan Sonra: -emeğine Sağlık Çok Güzel Bir Paylaşım Anne.... heheheh :D teşekkürler ((: |
Bazen bende ağzımdan kaçırabiliyorum :D |
Bende bazen al sana rep diyorum :D |
sınıfta Biri Küfrederse: -oğlum Manyakmısın?banlanıcan Şimdi...... :D:Dgüzeldi.. |
hepsi süper:D:D |
Türkiye`de Saat: 04:27 . |