![]() |
Artık çok ahah :D Kaderine razı ol :D Teşekkürler semra : ) |
yapma bana bunu Ufuk :D:D ablam neredesin, yardım et? :D |
hazel ablam melek gibi ya böle dalavereli işlerde grmekte garib oluyo:p:D:D |
Hazel ablan 5 i bir yerde repi görünce yelkenleri suya indirdi semra :D Sana yardım elini kım uzatır bilemem :D |
Ablam repleri geri iade eder,i benim ruh sağlığım için yapar bunu:D:D Birde sen varsın, haftaya bölümü yazarken düşün bunu :D:D |
Bilinç altıma yerleşmeye çalışma :D Banane benmi dedim git metinle evlen diye:D (evet :D ) Gerisine sen katlan artık :D |
sorduğun sorunun cevabını sen verdin zaten :D:D evet sen dedin :D:D bana sormadan hemde :D:D bak sana Avril'i alırım, söz :D:D |
süperdi :Ddevamını bekliyoruz ufuk :D |
Ne zaman boşayalım tarih varmı aklında :D |
Teşekkürler özlem :D |
Önümüzdeki bölümde boşayabilirsin :D:D Yıldırım boşanması olsun :D:D |
Önce vaat ettiğin şeyleri gerçekleştir :D |
Senaryo senin elinde :D Ben alırım Avril'i sana ama sen sözünde durmazsın :D:D Önce boşa, sonra Avril :D:D |
Ben seneryosuna sadık biriyim :D Rüşvet teklif edemezsin :D Zaman gösterecek halini :D |
Sen ve rüşvete hayır öyle mi? :D:D Peki..Ablam gelir kurtarır beni senin kalemin elinden :D:D |
İşte o çok zor :D Sen öyle diyeceğine kocanla iyi anlaşsana ne bu asabiyet :D Destek ol biraz :D |
ben bu cümlelerden pis kokular alıyorum :D:D beni kötü amçalarınıza alet etmeyin :D:D genç bir kızın ahını almanın hesabı çıkar sizden :D:D ayrıca söyle ona o hanım köylü olsun :D:D |
Düşüncemi okumadın desem yalan olur :D..Ama karar veremedim seni iyi olarak mı bırakmalı yoksa diğer türlü mü bilemedim :D |
Süper yaa. diğerininkini çok merak ediorm. |
Alıntı:
Aslına baksarsan bende merak ediyorum :D Nasıl yazacağım o kadar hikayeyi bakam :D Bana şans dileyinn:D |
Alıntı:
|
O düşüncen bas bas bağırıyor :D:D ben hain olamam, hain koca da istemem..:D:D |
Semoşum..sana kapım her zaman açık kızım....yeterki ;Ufuk ve Çağlayı da yanın da getir...onların yaşı kadar kaçmışlığım var benim... |
Benim ekibe sesleniyorum...Tez Adriana ( LİMA) ile irtibat kurulsun..onunla bir basın toplantısı yapceem... |
Alıntı:
ahahahaha :D:D Senin bilgi ve tecrüben konusunda yarısamayız bile :D |
cok iyiydi ufuk :D tesekkurler.devamini bekliyoruz:D |
Eyw beğendiğine sevindim :D |
Ufuk harikasın kardeşim...Kalemine sağlık çok güldümm :D:D Ama veyseli bu kadar kolay konuşturmak şaşırtıcı oldu benim için :D:D Devamını merakla bekliyoruz :D:D |
Ufuk kalemine sağlık kardeşim. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum bozguna uğrayacakmışız bekleriz nasıl bir bozgun olacakmış:D |
Alıntı:
|
Bu kalem Ufuk'da olduktan sonra abim bana açık olan kapıdan girmek düşer :D:D |
Beğendiğinize çok sevindim gerçekten :D 7.Bölümü merakla bekliyorum :P :D |
sen mi biz mi:D |
Hepimiz :D |
Paylaşım için çok teşekkürler :D |
Türkiye`de Saat: 11:39 . |