![]() |
Bebek nasıl yapılır??? Bebek nasıl yapılır diye miniklere sormuslar, onlar da bakin ne cevaplar vermis: "Bebek yapmak icin anne bir yumurtanin üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayi kirar" (Abby, 6 yasinda) "Ben asla bebek yapmiycam.. babam dedi ki bebek beklerken kadinlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomus" (Marie-Ann, 9 yasinda) "Bir kadinla bir erkek yataga girdikleri zaman, ikisinden birinin bebegi olacak demektir" (Paul, 6 yasinda) "Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) "Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley, 7 yasinda) "Karsimizdaki evdeki adamin karninda bebek var ama bi türlü disari çikaramiyor (Alistair, 9 yasinda) "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) "Kediyseniz bebek yapmaniz daha kolaydir" (Paulette, 6 yasinda) |
"Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) "Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" (Lyn, 9 yasinda) "Ben nasil yapildigini biliyorum ama hiç yapmadim" (Francis, 7 yasinda) muhahahaha cok komik ya koptum.......:D :D :D |
aynen komikmiş :D |
bizim veletlere sorsan ayunen herşeyı anlatır |
çocuktan al haberi:) |
Bebek yapmak için uygun zamani kollamak lazim, evde misafir olmamasi lazim" :D:D:D |
çocuktan al haberi:D |
zuhahaha bencede çocuktan almak lzım haberi mahalle cocuk dolu biraz takılalım onlara o haldee bazen iyide oluyor:):):) |
cok komik ya koptum ben :D |
"Bebek annemizin içinden çikar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru isirmistir" (Edward, 6 yasinda) "Bebek yapmak için önce asik olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslinda.." (Peter, 9 yasinda) :D:D:D |
Türkiye`de Saat: 00:38 . |