![]() |
:D Makara Herif Ya :D |
BUDA ADNAN AYBABA BOMBAS....I BENCE BESIKTASI BU ADAM TEMSIL ETMEMELİ 1- YouTube - Adnan Aybaba vs Sabri Ugan= 2-http://www.youtube.com/watch?v=5zf1jiCVJQY&mode=related&search= |
MARATON BOMBASI SANSAL ERMAN HOCA PASTIRMA MUHABBETLERI YouTube - Maraton Erman ve Sansal Pastirma Krizi YouTube - Erman Toroğlu-lütfen normal yollardan küfür edin |
ya bunların alayı kafayı yemişş. |
Burda bizi ilgilendiren ahmet çakar değil , kendisini Beşiktaş'ın sözde temsilcisi gören konuşma özürlü kazım kanattır.Starda adnan aybaba , atv de kazım , cnntürk'de faik gürses her programda diğer eleştirmenlerden dayak yiyorlar sadece sinan engin ve güntekin onay beşiktaşın haklarını savunuyorlar... |
hahahaha ya bu spor muhabirleri beni öldürüyor....erman bir ahmet iki.. ama adnan ile kazım tam bir konuşma özürlü...medyada bizi vedat okay gibi isimler temsil etmeli... |
Alıntı:
birşeyi yiyebilmek için önce onun olması lazım... bunların alayında kafa yok... |
bana kısaca ahmet diyebilirsin :D |
zuahahahhaha:D:D:D koptum walla ya:D..adnan tam bi şarlatan, ahmet de zıvanadan çıkmış, erman her zamanki gibi içmiş de mi çıkmış programa.. |
Adnan Aybaba Star Tv Yetmezmis Gibi Bjk Tv Dede Programa Katiliyor |
Türkiye`de Saat: 13:48 . |