![]() |
espiri deposu :) selam arkadaşlar bildiğiniz duyduğnuz hoşlandığınız hoşlanmadığınız iyi kötü iğrenç espirileri burada topluyoruz herkese kolay gelsin, şimdilerde herşeyi ama herşeyi satıyorlar hişşşt kardeş dikkat üstüne etiket yapışmış :D koyunun günlüğü sayfa 356 dan alıntı: ve halkımız gecenin sessizliğinde ilerlememeye devam ediyordu :) nazar etme ne olur çalarsan seninde olur:) suda eriyen espirin varmı? ne yani bana sponsordun damı doğurdun?:D elimizden tutanlar oldu ama hep elma şekeri vermek için :D size yağlı şeyleri yasaklıyorum ne yani köşe yazılarını bırakayım mı doktor bey :):):) halkımıza 12 eylül sonrasında susturucu takıldı halbuki o SİLAH olduğunun farkında değildi? üçününde yüzü asıldı çünkü o gelen üç kuponun yerine geçen süper kupondu:D bakın artık sinirime dokunuyorsunuz iyi ama ben dişçiyim ?:D şu anda durumu iyi olan tek rus var kaleşnikof?? |
espriler çok berbat yanlız |
konu acıılırken ıgrenc iyi kötü denılmıs belırtım dedım :D şimdilerde herşeyi ama herşeyi satıyorlar hişşşt kardeş dikkat üstüne etiket yapışmış :D bu güzeldi :D |
Erkan abi yapma :D |
viyana kuşatması niçin bitmiştir :D atıcak kuş kalmadığı için:D |
üşüdüm yhaa :D:D |
Ahmet sende mi :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kırılmasın abim kalbin :D ama gerçekten kem küm :D |
Tenyalar bağırsakta yaşar bağırmasak da…:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
geyik muhabbetleri 1-2-3 |
idealist şoföre ne denir:D sürrealist:D |
x:Anladımla anlamadım yolda yürüyormuş anladım kuyuya düşmüş kim kalmış y: Anlamadım x: O zaman baştan anlatayım muhahahahaha |
Oh sevgilin gelmiş gözün Aydın, kulakların Manisa.:D |
Adamın teki ata binmeye bayılırmış Ata binmiş bayılmış:D:D |
Hiç terlemeyen devlet memuruna ne denir? Noter.:D |
1 haftadır nezleyim Bu hafta petekle olucam:D:D |
Alıntı:
|
Adamın biri hakkını aramış meşgul çıkmış:D |
tüm yaßıLan espriLere ßi cewap weriorum.. hic qüLeceim yokdu.. qiddim ßakkaLdan qüLecek aLdm :D:D:D:D:D |
puahh :D |
aman ha bu espirileri gidipte sakın birine karşı yapmayın eve almazlar be :D:D |
ehehhe teşekkürlerr :D:D |
bi tek en bastakini anlamadım diğerleri güzeldi ni kötü diosunuz:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
ezgi sinirleniorum ama:D |
Alıntı:
cunku ben yabtım saol yawrum :D:D |
fasülyenin en büyük özelliği kendini niğmetten saymasıdır:D |
Evlenmeden olmaz Erhan - O zaman evlenince ara beni... Otların en çok sevdikleri sayı kaçtır? Cevap: Otuz şimdilik bukadar olsun :D |
Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden çünkü cocuk antipatikmiş Evlenip balayına gideceğime, bekar kalıp alayına giderim :D :D |
fatih yüreqin üstüne top düserse noLur..? -pişti.. |
Ağlarsa kablosuz ağlar gerisi yerel ağlar. Padişah, tahta çıkınca ne yapmış? Cevap:Tahtayı yerine taktırmış... Erkek mankenler kulaktan kulağa fısıldaşıyorlar: "ŞENAYAKAY, ŞENAYAKAY, ŞENAYAKAY…" :D :D :D :D :D :D |
Adamın birini bi gün salıvermişler; pazartesi almışlar :D:D:D |
fatih yüreqin üstüne top düserse noLur..? -pişti.. koptugum andır :D+ rep |
Türkiye`de Saat: 06:29 . |