nod ! arkadasa...
1-normal şartlarda bana yönelttiğin ''ırkçılık''suclamana cok sert tepki verebilirdim ama konu ıle alakasını,senın neyı dusunerek boyle bır soylemde bulundugunu cozemedıgımden bu hakkımı sımdılık kullanmıyorum eger acıklama yapma zahmetınde bulunursan yanıtını alabılırsın.
2-''ozel hayat''kavramı.o stadın ortasında bu sekılde tezahurat yapanlarının ozel hayatlarında ne yaptıkları benı ılgılendırmez,fakat yeni nesile ornek olması beklenen Beşiktaş trıbunlerının belli bir kısmının tum Turkıyenın izledıgı bir macta toplu olarak soylenen bu tezahuratın yapılısını
ozel hayat olarak nıtelendırmek bana abest geldı.gercı bunun da pek konuyla alakasını cozemedım
3-hanı Beşiktaş sevgısı karsılıksız bır sevgıydı.fedakarlıK!!! yapma zıhnıyetı ıcerısınde olan her Beşiktaş taraftarı ıstedıgı davranısı yapma hakkına sahıpmıdır?
4-asgarı ucret alan bır baba Beşıktaslı olmasını ıstedıgı 10 yasındakı cocugunu eskı acıktan bılet alarak maca getırdıgını dusun ve bu tezahuratın baba ve oglu uzerındekı yaratacagı psıkolojık etkıyı bır dusun.senın fedakarlıgının baskalarının fedakarlıgına etkılerını bır dusun veya hangınız daha fedakar bu takım ıcın bır kez daha dusun...
saygılar... |