![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence dogru karar
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Gönderilmemeli.Toraman'da ameliyat olacak,sezonun bir kaç haftasını kaçırma riski var.Tam iyileşene kadar baya bir vakit geçer.Alternatif olarak kalmalı.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kiralanmasi daha dogru , dogru karar veriLmiş.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | valla cld gokhanla toramana bel baglayacaksak hayatimiz kayar benden soylemesi zapo gidiyorsa yerine muhakkak daha iyisi konmali gokhan zanla toramanla olmaz bu isler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu ada değilmiydi yok durduğu yeri biliyor müdaleleri yerinde diye göklere çıkan ki öğleydi de şimdi ne olduda istenmeyen adam oldu anlamış değilim bu adamı boşuna harcıyoruz takımda kalması daha mantıklı bence oynadığı zaman hiç sırıtmayan bir adam giderse yönetim yanlış yapar bundan daha iyisini bulacağımıza da inanmıyorum
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bu yıl tüm yabancılarımız katkı verdi, hatta zaman zaman kontenjana bile takıldılar, bu yüzdenin sağlanması çok iyi ama çifte kupayla birlikte hedefler de büyütülecektir ve kadro bir kaç takviyeyle iyileştirilecektir, bu gerekli, tabii ki bunun için de bir takım oyuncularla hizmetleri için teşekkür edilerek yollar ayrılmalıdır, bu zpaotocny mi olur, cisse mi olur, bir başkası mı olur bilinmez ama eksik yerlerin doldurulacağı ve 8 yabancının olacağı bi dengeli dizilim sağlanmalıdır... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hani Denizli kalmamısdı takımda ? Kalmadan nasıl transferler karışıyor bu haberlerde yalan var. Okumak istemiyorum artık ya
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |