![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1072 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben buyuk dusunuyorum 1 yıllık kıralık olarak carlos tevez orta sahaya dıego defansa papa guaye yerlı topuz ve caner erkın ondan sonra tum stad kombıne olur ve transfer parasını zaten cıkarırsın ve sampıyonlar lıgınde besıktası seyredın ondan sonra
__________________ BESIKTAS BIR ASKTIR MASUM BIR GULUSTUR BESIKTAS SEREFTIR ONURDUR GURURDUR AMA ISYAN DEGILDIR | ||
![]() |
![]() | #1073 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #1074 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
Abi bana saydırmayın futbolcuları... Beni transferden sorumlu kişi yapsınlar... 20 kişi alırdım Beşiktaşımıza... İşte Alıcaklarım;... Caner ERKİN Lulinha İsmail KÖYBAŞI Murat CEYLAN Serkan KIRINTILI Papa GUAYE Jaja Sezer ÖZTÜRK Ferhat ÖZTORUN Nené Tolga ZENGİN Cenk (Denizli Kalecisi) Bojan KRCKIC Serkan KURTULUŞ Jo (M.City'li) Jem KARACAN Aydın YILMAZ Colin-Kazım RİCHARDS Micah RİCHARS (M.City'li) Gareth Bale gibi genç yatenekleri alırdım... BY ER iyi günler diler.... | ||
![]() |
![]() | #1075 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Buda benim dusuncem: Ilk 11: -----------Rustu------------ --Ekrem---P.Gueye---Sivok---Riise-- ------------Ernst---Fink-------------- --M.Topuz-----Riquelme-----Tello-- --------------Kuranyi-------------- Yedek: Hakan.A. Caglar Ibrahim.T Caner Holosko Ozer.H Nobre | ||
![]() |
![]() | #1076 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | gökhan inler nuri şahin özer hurmacı ismail köybaşı ve emre güngrör gibi genc turk yetenekler ve delgado zapo ve boboyu gonderıp yerlerine cok ıyı yabancılar alınmalı
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #1077 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Ben hiç kimseyi almazdım kendim oynamak isterim. Çarşıya 3 lü çektirirdim. hemde bonservisim yok abicim alın beni ya. doğuştan beşiktaşlıyım abi ya ne azizeyi aradım nede cinconluyum dedim. Tertemiz beşiktaşlıyım abi 5 sene amatör oynadım abi. Aileme değil sadece yedi cihana sorun beşiktaşlıyım. 32 yaşındayım env erimli çağımdayım abi | ||
![]() |
![]() | #1079 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sol bek'e riise gelse.Zaten kalitesi tartışılmaz.Forvete de vagner love gelse.Aşırı teknik bir oyuncu değil ama hırslı,kıvrak ve en önemlisi iş bitirici.Ayrıca çok sempatik ikinci bir nouma vakası olabilir.Soyadından da bir sürü tezahurat çıkar. ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/konu-arsivi/28673-sizce-besiktasa-kim-alinmali/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 16-03-2008 23:20 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |