![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | aynen Sivok kalsın | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş gelir ya çok iyi adam
__________________ İstanbul | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sivok verilmez..Zapo büyük ihtimal kiralik verilecek ama simdi durum Zapo gider mi gidmek istemeze ne olucak ![]() Papa gelirse müthis olur ama simdi bu Medyaspor bu belgeleri nerden aliyor kim veriyor ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | arkadaslar iyi adam olabilir ama avrupada basari istiyorsak daha kaliteli adamlar getirmek gerekir.Zago Ronaldo ikilisi besiktasa gelmis en iyi defanslardir ona ragmen avrupada istenen duzeyde basarili olamadik.bu adam yerine gecen sene Hertha Berlinde oynayan josip simunic i tavsiye ederim inanilmaz bir defans yaklasik 20 kez izledim,bayern munchen e karsi oynarken Kloseyi maymun etti defansta ,macida 2 bir kazandirmisti en azindan bu kalitede adamlar olmasi lagzim... | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
adige ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok iyi bir transfer olur hem gençte
__________________ İstanbul | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Aynı bölgede 2 yabancı hakkını kullanmak çok akıllıca değil. Üstelik Toraman var orda. Toraman oynar büyük ihtimalle yanına ya sivok ya bu gueye o zaman 5.5 m euro veripte yedek oturtmak çok mantıksız bence. Bir de bu Holosko ile Bobo için Türk vatandaşlığına başvursalar çok iyi olacak ![]() | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence bu adam gelebilir sevinirm ben zenci stoper i kimse geçemez ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |