![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | hayır anlamadığım tek ihtiyacımız olan bölge forvetmiş gibi sürekli santrfor transferlei haberlerini okuyoruz, her yazın değişilmezi, sanki şu takıma takviye yapmadan ibrahimoviç'i koysanız çok şey değişecek, sistemi oturtmaya yönelik hamleler bekliyorum, santrfora yönelik değil... | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ya anlamiyorum ne vagner love u bu adami almak icin en az ama en az 15miliyon bonservisi isterler ve eminim ki bir cok takim loveun pesindedir yani 1.para yetmez 2.bu adam bize gelmez...3.santa cruz olur yani alabiliriz ve gelirsede basarili olur cunkü bana göre yetenekli futbolcu
__________________ BJK... | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu sene transferde patates olucaz belli,fink ile başladılar uyuz uyuz topcuları getiricekler büyük ihtimal...3 tane yıldız lazım ama istedikleri adamlarla hiç bir alakası yok bence bizim takımın yine küçük düsünüyorlar alıcak yerli oyuncu kalmadı...belliki nihatı istiyor bizimkiler vede bitirmişler galiba...mehmet topuzu alamıyacaklarını anlıyınca bu transferle affetiriceklerini dusunuyorlar ama bence yanılıyorlar nihat bize ilaç olucak bir adam değil...tamam beşiktaşın cocucugudur tamam ama artık şampiyonlar ligi için en az 2 veya 3 yıldız oyuncu şart... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam alınsın işte cok kral topcu | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sırada kim var | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine bir koLpa haber oLabilir. fazla sevinmemek lazım
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayırlısı olsun
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... Konu faruksahin88 tarafından (12-06-2009 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | santra cruz mu dedınız ınsallah olurr
__________________ T3QİN | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |