![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu fikre gülen arkadaslari anlayamiyorum.Benimde kafama takilan bir konu aslinda bu Ronaldinho dur yada Schevcenko olur neden imkansizmis? Eger Bobo yu 6 milyona satabilirsek elde var 6 buna arti Topuz a vermek istedigimiz bonservis miktari 5 milyon deyin ve Nihat icinde bir o kadar ödemeyi göze aldiysak demek ki 16 milyon eu luk bir finansman kaynagimiz var suna %100 eminim ki bir Ronaldinho bu iki futbolcudan cok daha fazla fayda saglar.Üstelik Mehmet Topuz ve Nihat in formasindan cok daha fazlasini tek basina satar. Sizi gercekten anlamiyorum büyük olmak icin büyük düsünmek gerekir unutmayin..
__________________ CARSI"yim KARSIyim!!! | ||
| |
| | #2 | |||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | |||
| |
| | #4 | ||
| Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hiç kimse hayal değildir bunu unutma...Robinho Real madrid den manchester city e gitti.Ben hayal kurmuyorum alınmayacak biri değil şuanda ama siz çokkıt düşünüyorsunuz...Arkadaşlar yapmayın siz böyle düşünürseniz kimse yıldız ortalığı ayağa kaldıracak cinsten bir futbolcu almaz.Anca alsa alsa yıldız diye Delgado'yu geitirir.3-5 maç oynar 1-2 maçda kritik gol atar.Hiç bir derbide bırak gol atıp takımı kurtarmayı..Adım bile atamaz.
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |