![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Gordonlara sericlere higuenlere baktığımızda yönetim transfer konusunda hata yapmıştır.Ancak bu transferlerin üzerinden bir şampiyonluk geçti.Yönetimin bu tür adamlar alacağını düşünmüyorum.Bu saatten sonra böyle birşey olursa yine tartışırız aramızda Ancak ben Nihat ve Topuz konusunda yönetiimin hata yaptığını düşünmüyorum. Nihat kulübüyle anlaşmamız halinde seve seve gelebileceğini söylemişti.Kulübüyle anlaştık.Yan çizdi.Gelmek istemedi Topuz konusu ise zaten belli.Beşiktaşlıyım diyen ve fenere imza atan bir oyuncunun karakterinden ne beklersiniz. Bu 2 oyuncunun gelmemesinin yönetime bağlanmasını doğru bulmuyorum. Ayrıca inş. saha gelir.Çok beğenirim sahayı.Uçurur bu takımı | ||
| |
| | #2 | |||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Gayet mantıklı ve olgun yazıyosun
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
| |
| | #3 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Teşekkür ederim.evet 19'um ![]() | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |