![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu haberi kimler yapıosa ben olsam gazeteden kovarım böle sama haberlerle zman öldürüyolar ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayal bunlar hayal
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
xXx__I_løvε_Чøu_ƒøЯ_ƒЯεε__xXx ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bı denemek lazım belkı gelr | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | inş. diyelim artık | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun bir süredir Tevez`in adı gerek Türkiye`de gerekse yurtdışında Beşiktaş ile anılıyor. Oyuncunun bonservisini elinde bulunduran MSI şirketi alternatifleri hazır tutmak adına uğraşı içerisinde. İşin aslı şu. Joorapchian isimli şirket sahibi Tevez`i 32 milyon Sterlin karşılığı Manchester United`a satmak istiyor. Kulüp ise menejerlik şirketinin sahip olduğu kontratın açığını bulup oyuncuyu bedavaya kapatmak istiyor. Yoksa United oyuncudan çok memnun ve sürekli oynatıyor. Bu arada menejer Joorapchian, Süleyman Hurma misali, Manchester City`e söz verdik, Beşiktaş`a söz verdik diyerek ortalığı kızıştırmaya bakıyor. Maksadı United`tan en fazla parayı kopartmak. Gelişmeleri başta Real Madrid olmak üzere ve bütün İngiliz takımları takip ediyor. Anlaşmazlık durumunda City senede 5.5 milyon Euro`yu şimdiden gözden çıkarmış bile. Oyuncunun tercihi ise önce United`ta kalmak sonra CL arenasında şampiyonluğu hedefleyen bir takımda oynamak. Ne kadar üzüleceğinizi bilsek bile Tevez sadece bir rüya. | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaynak : Haber1903 Gerçekten Çok isterim Tevezi Beşiktaşımızın Kutsal Forması Altında izlemek . | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Rüya olduğu kesin zaten. Ben üzülmedim şahsen. Zaten en iyi ihtimalle 1 yıl kiralanırdı, onda da ne vereceği muamma. Bonservisiyle kaliteli oyuncular almak lazım şimdi, yerli-yabancı ve eksik mevkiilere..
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
![]() |
![]() | #19 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |