![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
siyah beyaz bize emanet ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | antepin 3 büyüklerle yaptığı maçlarda murat ceylan en iiilerdendi umarım alırız | ||
![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | murat ceylan süper olur | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Neden başkanını bu kadar küçümsüyorsun? Beşiktaş Başkanı imkanı olduğu her futbolcuyu alabilir. Artık başkanı yerden yere vurmak yerine destek vermeyi denesen nasıl olur? Ayrıca bunlar deyipte küçümsediğin Murat Ceylan ve İsmail köybaşı Türkiyenin gelecek yıldızlarıdır.Defalarca tribünden izledim ve takip ettim.inş. gelirler | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | beşiktaş genç yetenekli oyuncalarını tecrübeli ve kaliteli oyuncularıyla harmanlayıp başarıya ulaşır. altyapıdan gelicek genç kardeşlerimiz ve anadoludan alınacak genç arkadaşlarımız bu klübün temelini oluşturacaktır önemin bu tip oyunculara verilmesi avrupadan posası çıkmış sönmüş yıldızları getirmekten daha anlamlı olacaktır
__________________ ... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | boşverin artık topuzu falan şu ismail köybaşı ile murat ceylanı alalım yeter bu iki isimde beşiktaşlıdır aman azize duymasın!
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |