![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İsmail Köybaşı varken Çağlar olmaz... Yönetim bu genç yıldızı Beşitaşıza kazandırmalıdır.. Erhan, Çağlar, Cenk gibi isimler Beşiktaşımızın çapında olmadığı açıktır.. Bazı takımların yaptığı transferler ile kıyaslayınca gülünç olduğu gerçeği ortaya çıkıyor..
__________________ KARTAL RUHTUR!! | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ismail köybaşıdan vazgeçilmemeli çağlar ve ismail uzun yıllar sol kanadı başarı ile götürüler | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | çağlardan çok memnun kalakcaksınız arkadşalar
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Murat Ceylan varken bence ilk tercih o olmalı...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | çağlar birinci de en az ismail köybaşı kadar yetenekli bir adam, yararlı olur, zaten önümüzdeki sezon ciddi hedefe oynayacak olan gaziantepspor'dan oyuncu almak öyle kolay olmayacağı için bu trafnser yapılabilir, tabi 20 yaşında oluşuyla i.köybaşı'yı tercih ederdim... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |