![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Delgado’yu teste sokacak olan Beşiktaş, olumlu sonuç alınırsa Tello ile vedalaşacak. Yönetimin, seçim öncesi Tabata’yı göndermek istemediği, gerekirse Delgado’nun sözleşmesinin askı süresinin uzatılacağı öğrenildi. Milliyet'in haberine göre, Beşiktaş Yönetimi, ligin devre arasında gönderilmesi gündeme gelen isimlerden Tabata’yı seçim öncesinde kiralık olarak vermek istemediği, bu oyuncunun yerine ise Tello’yu kiralık veya bonservisiyle birlikte gönderecekleri öğrenildi. Şilili futbolcu hakkındaki son kararın ise Delgado’nun iyileşme sürecine bağlı olduğu vurgulandı. Arjantinli oyuncunun umulan tarihten daha da geç dönecek olması nedeniyle aceleci davranmayan teknik heyet, Delgado’nun iyileşememesi durumunda Tello takımda kalacak. İyileşmiş bir Delgado’nun, Şilili futbolcudan daha yararlı olacağı konusunda hiç kuşkusu olmayan Mustafa Denizli’nin, Arjantinli’nin gecikmesi durumunda bu futbolcuyu kiralık olarak göndermeyi planladığı vurgulandı. Beşiktaş Yönetimi ise Delgado’nun kiralık olarak gitmeyi kabul etmemesi durumunda, anlaşarak, sezon sonuna kadar sözleşmesini askıya almayı devam ettirmeye çalışacağı bildirildi. Tabata’nın, ligin ilk yarısında sürekli yedek oynatılmasına rağmen yaklaşan başkanlık seçimi nedeniyle hiçbir yere göndermek istemeyen Beşiktaş Yönetimi, Teknik Direktör Mustafa Denizli gibi, Delgado’nun testlerinin sonuçlanmasını bekliyor. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ne yapmaya Calısıyoruz Anlamış Değilim.. Elimizdeki İyi Oyuncuları da Gönderirsek Ne Olacak Bu Takım..
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #8 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herhalde arkasından küfür edilmeden yollanan nadir yabancılardan olur
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | gönderin delgado yu kardeşim yaa bi halt yiyeceği yok gelincede zaten yok uyum sorunuydu yok bi sene daha kalsın derken kendi başımızı yicez şu an performansı en düşük oyunculardan birisi olmasına rağmen tello tello dur beşiktaşın bnce en yararlı yabancısı kesinlikle gitmesin demirören yüzünden tabata yı gönderemiyorum yok böyle bişey yaa o kadar para vermeseydin kardeşim o zaman göndersinler tabata yı ya bu taraftara bunu yapma hakları yok ben sahada silik tabatayımı izlemek isterim yoksa formu şimdilik bozuk ancak 2. yarı ne olucağı belli değil geçen senenin nerden baksan asist kralı her an herşeyi yapabilcek tello yu mu açıkçası ben tello yu izlemek isterim kimse kusura bkmasın tabata şu haliyle yanındaki adama pas atamıyor yönetim beceriksizliğini nasıl temizlicek şimdi bilmiyorum ama bir formül bulsunlar takım en az ne kadar zarar görür bunu düşünsünler en azndan bir kere doğruyu bulsunlar ben artık bulamıyorum doğruyu öle içine ettiler ki herşeyinn
__________________ | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |