![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamadığını ve bununla birlikte istenen futbolu ortaya koyamadığını belirten yıldız oyuncu iddialı konuştu. Serdar, “Ligin ikinci yarısı daha farklı olacak. Herkes gerçek Serdar Özkan’ı görecek. İdmanlarda kendimi gösterip, formayı kapacağım” ifadesini kullandı. | ||
| |
| | #2 | ||
| Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hadi len ordan..Hırs başmışmış..Sen ve Hırs ?? | ||
| |
| | #4 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çerçeveye çalış sen ..
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | hayat aynı gökteki gibi ucuyoo anıLArrr bizii aynı eskisi gibi deLi sanıoLLArr NE YAZIKKİ ÇERÇEWE DEİL RESİM ARIYORUZZ ![]()
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
| |
| | #6 | |||
| DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
futbola yorum müzik mi? | |||
| |
| | #8 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Serdar kesinlikle iyi niyetli ama kendini kanıtlamaya çalışması onun en büyük hatası. Hırs bastı denmiş başlıkta ama Serdar aşırı hırslı bir insan zaten 8 tane çalım atsa 9'da atmaya çalışan bir tip bence hırs basmasın aklıyla oynasın daha faydalı olur. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | serdar özkan çok kral topçudur yeteneği vardır elde tutulmalı üstünde durulmalıdr. takas yada satılma gibi bir durum söz konusu olmamalıdır. serdar ö. ve batuhan şu takıma ivme kazandırak isimler
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu lafların aynısını sezon başında da demişti Serdar, o gün de aynı şey demiştim şimdi de diyorum, bu elemandan hiç bir şey olmaz... Batu gibi kiralık gönderilsin bir takıma, belki oralarda bi istikrar yakalar, kendini geliştirir, sonra tekrar denenebilir... Ben umutsuzum ama Serdar'dan, hiç bir ışık göremiyorum... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |