![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kupa Maçı Biletleri Satışta Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 12 Ocak Salı günü Kasımpaşa ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçının biletlerinin yarın Biletix'ten satışa çıkacağı bildirildi. Maçın bilet fiyatları şöyle: VIP Üst B&E: 250 TL VIP Üst A&F: 200 TL VIP Alt A&F: 150 TL VIP Alt B&E: 175 TL VIP Alt C&D: 200 TL Numaralı Orta: 150 TL Numaralı Kenar: 100 TL Kapalı Üst: 75 TL Kapalı Alt: 50 TL Yeni Açık: 25 TL Eski Açık: 20 TL Bu arada Kasımpaşalı taraftarlara ayrılan eski açık tribün biletleri ise 20 TL'den satılacak. | ||
| |
| | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Beşiktaş'ın Borcu 400 Milyon TL" Beşiktaş Kulübü'nde ay sonunda yapılacak olağan genel kurulda başkan adayı olan Murat Aksu, son yapılan Divan Kurulu'nda kulübün 189 milyon TL borcu olduğu açıklanmasına rağmen bunun gerçeği yansıtmadığını ileri sürerek, "Kısıtlı imkanlarla yapmış olduğumuz çalışmalara göre söz konusu borç 400 milyon TL" dedi. 30-31 Ocak'ta yapılacak olan olağan genel kurula hazırlanan Murat Aksu, yönetim kurulu listesinde yer alan Ali Baransel, Merdan Araz ve Emre Berkin ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Mersin HiltonSA Oteli'nde Mersinli delegelerle bir araya geldi. Kulübün içinde bulunduğu mali çıkmazdan kurtulabilmesi için yeniden yapılanmanın şart olduğunu belirten Aksu, şunları söyledi: "Beşiktaş'ın yeniden yapılanması gerekiyor. Bunun içinde kurumsal bir yapı ve organizasyona işlevsellik kazandırılmalı. Aksi takdirde Beşiktaş'ın geleceği tehlike altına girecek. Bizim belirlediğimiz önemli projeler var. Öncelikle giderleri azaltarak gelir arttırıcı faaliyetleri en kısa sürede hayata geçirip, sponsorluk çalışmalarına ağır vereceğiz. Tüm bu projeleri hayata geçirebilirsek, borç kulübün kendi öz kaynaklarıyla 8-10 yıllık bir zaman diliminde kapatılacaktır." "TRİBÜNLERDEN GELİR ELDE EDERİZ" Aksu, stadyumun kulüp açısından en önemli gelir kaynaklarından biri olduğuna işaret ederek, İnönü Stadı'nın yenilenmesi noktasında da bugüne kadar görev yapan yönetimler tarafından açıklanan projelerin hiçbirinin gerçekleştirilemediğini hatırlattı. Eski açık tribünün Anıtlar Kurulu'nun koruması altında olduğunu, bu nedenle de tribünün yıkılıp yerine yenisinin yapılabilmesi için gerekli izinlerin alınmasının ise neredeyse imkansız olduğunu ifade eden Aksu, "Biz eski açık tribünü olduğu gibi muhafaza edip, diğer iki tribünü yıkıp yeniden yapmayı düşünüyoruz. Bunu da 'deprem tedbiri' adı altında gerçekleştireceğiz. Her bir tribünü de sponsorlar aracılığıyla yapıp buralara 150 loca, 6 bin adet koltuk yapmayı düşünüyoruz. Locaları da 3 yıllığına 300 bin dolardan satarsanız o zaman 45 milyon dolar, koltukları da yine aydı dönem için 10 bin dolardan satarsanız 60 milyon dolar elde edersiniz. Böylelikle de 3 yılda toplam 105 milyon dolarlık gelir elde edersiniz. Stadın ismini kullanarak sponsorluk yoluyla da gelir sağlayabiliriz" dedi. "KURUMSAL ANLAMDA PROFESYONELİĞE GEÇECEĞİZ" Kurumsal anlamda başlatacakları yeniden yapılanma hamlesi içinde para harcamaktan çekinmeyecekleri tek yerin altyapı olacağını açıklayan Aksu, "Futbol direktörlüğü sistemi ile birlikte transfer komiteleri oluşturacağız. Bu proje sayesinde yanlış transfer politikaları nedeniyle boşa harcanan milyonlarca doların da önüne geçmiş olacağız. Son dönemdeki yanlış transferlerin tek nedeni yönetim bazındaki hatalardır. Yani başkan akşam yatmadan önce kafasına koyup, sabah kalkıp Tabata'yı transfer ettiğinde işte o zaman yanlış yaparsınız. Bu nedenle kurumsal anlamda profesyonelliğe geçmek lazım" diye konuştu. "BEDAVA BİLETE KARŞIYIZ" Bedavacılığın her türlüsüne karşı olduğunu ve bu nedenle bedava bilet konusuna da sıcak bakmadığını belirten Aksu, "Ben bedava bilet alanları kulübe yapışmış asalaklar olarak nitelendiriyorum. Göreve geldiğimiz dönemde ilk yapacağımız icraatlardan biri de bu yapıya son vermek olacak. Beşiktaş'a katkı sunabilmenin çabası içinde olacak insanlarla bir arada olacağız. Kulüp üzerinden çıkar ve menfaat sağlama düşüncesi içinde olanlara da asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. Beşiktaş Başkanı'na küfür edilmesi ya da hakarette bulunulmasının kulübe zarar verdiğini ve küfürlü tezahüratta bulunanlarla da sonuna kadar mücadele edeceklerini anlatan Aksu, şunları söyledi: "Yönetimle taraftarlar arasında herhangi bir sorun olmaması ve iyi bir diyalog kurabilmesi halinde tribünlerdeki küfürlü tezahüratlar kendiliğinden biter. Bu konuda sonuna kadar mücadele edeceğiz." | ||
| |
| | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat : Manşetler değişecek Maç sonunda ise soluğu arkadaşımız Orhan Yıldırım'ın yanında aldı, açıklamalarda bulundu.Kibarca sitem eden Nihat, şunları söyledi: O başlık gerçekten çok ağırdı (Nihat topu kaleye at). Acımasız oldu ve ben buna takılıp kaldım. Dokundu açıkçası. O zaman ne söylesem boş olurdu. Tek yol vardı bana kalan, futbol. Kampa bu hırsla başladım... Üzerimizde her zaman baskı var. Kazansak da olacak, kaybetsek de. Çünkü biz büyük takımız. Vitesse maçı ölçü değil, adı üzerinde hazırlık maçı. Ben geçmiş ile yaşamak istemiyorum, önüme bakıyorum. Hocam bana hep güvendi, sahip çıktı. Taraftar ne istediğini çok iyi biliyor. Bunu zaman zaman ileriye taşısa da, eminim ki bizleri seviyorlar. Başarı bekliyorlar. Şu an iyi durumdayım, iyi çalışıyorum. Kampı iple çekiyordum. Takıma gelince... Nihat ya da bir başka oyuncuya bağlı değiliz. Ekip olarak üst seviyeye çıkmalıyız. Bunu yaparsak sorun kalmaz. Ligin ikinci yarısında her şey çok güzel olacak, manşetler de olumlu yönde değişecek. Bunun için çalışıyoruz... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Özkaynak düzeninden yetiştirdiği yıldızlarla şampiyonluklara koşan, kupalar kaldıran Beşiktaş’ın altyapısı son yıllarda durulmuş ve A takıma çıkan oyuncu sayısı azalmıştı. Ancak bu sezon kurulan A2 Ligi’nde Genç Kartallar’ın rakiplerine fark atmasıyla birlikte altyapı tekrar ayağa kalktığını kanıtladı. Sezon başında transfer edilen genç oyuncu Rıdvan Şimşek ile altyapıdan yetişen Necip Uysal, önceki günkü Vitesse karşılaşmasında şans bulmayı başardı. Delgado değil Necip! Karşıyaka’dan alınan ve savunmanın sağında oynayan Rıdvan 45 dakika, Necip ise son yarım saatte forma giydi. Sağ kanatta sık sık ileri çıkan ve çok başarılı bir performans sergileyen Rıdvan Şimşek, Hollanda temsilcisinin solunu adeta felç etti. Yarattığı tehlikeler ve yaptığı ortalarla göze batan genç yıldız, teknik heyete mesajını yolladı: Geliyorum... Beşiktaş’ta bir genç oyuncu daha parladı. Ertuğrul Sağlam döneminde A takıma yükselen Necip Uysal da, önceki günkü mücadelenin son yarım saatinde sahadaydı. Yaratıcı bir orta saha oyuncusu arayan ve Delgado’yu bekleyen Siyah-Beyazlılar’da Necip hem hücumda, hem de savunmada görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirdi. Orhan Yıldırım Çelişkiyi gördünüz mü? Kamp öncesinde Erhan Güven ve Erkan Zengin, Mustafa Denizli’nin odasında... Hoca onlara, “İsterseniz kampa katılın, isterseniz gidebilirsiniz” diyor. Necip, Rıdvan, Onur, Orhan, Ali, Sezer, Umut ve diğerlerine ise sözleri açık ve net: Yoksunuz! Ama ne çelişkidir ki; Erkan, Necip, Erhan ve Rıdvan ilk ciddi hazırlık maçında sahadalar. Hiç sırıtmadan, aksine oynadıkları oyunla teknik direktör Mustafa Denizli’ye mesaj gönderdiler. İki gün önce Sergen Yalçın da bu sayfalarda aynısını söyledi. Ben 5 senedir söylüyorum, bu çocuklar geleceğimiz diye... Ama hoca yarışmacı. O yüzden bu gençlere yer yok... Yemen Ekşioğlu Günü değil, geleceği kurtarın Beşiktaş’ın Vitesse’yle oynadığı karşılaşmada, ‘hakkı yeniyor’ dediğimiz genç oyuncular yeteneklerini kanıtladılar. Özellikle Rıdvan Şimşek... Karşıyaka’dan transfer edilen Rıdvan kadar, Necip de kendini gösterdi. Orta sahada ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gördük. Ancak bu oyuncuların daha çok şans bulması lazım. Yani Mustafa Denizli’nin günü değil, geleceği kurtarması gerekiyor. Beşiktaş’ın altyapısında bu iki oyuncu kadar yetenekli bir çok isim var. Yeter ki altyapıya biraz daha önem verilsin... Sergen Yalçın Rıdvan’dan iyi sinyaller Birkaç oyuncunun performanslarına bakmak gerekirse: Ramazan’ı oyun içinde değerlendirecek pek bir pozisyon olmadı. Ancak genç kalecinin kurtardığı penaltılar en azından ona duyulan güveni sağlamlaştırdı. Rıdvan’ın cüretkar oyunu gelecek için iyi sinyaller veriyor. Korkusu olmayan bir kanat oyuncusu... Son olarak Korcan. Genç kalecinin yeniden bir fundamental eğitimi alması gerekiyor sanırım. Kalecilik yeteneklerini ondan sonra değerlendirmek lazım. Barajda durduğu yer, akıl alır gibi değil... | ||
| |
| | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ramazan İlk Sınavı Geçti Bir kaleci için ilk maçın psikolojik açıdan çok çok önemli olduğunu söyleyen Zafer Öğer, “Ramazan iyi başladı. Zaten iyi bir kaleci ve en önemlisi oyun boyunca hiç susmuyor. Bazı dezavantajları var, onları da avantajlara çevirmemiz zor değil. Kalecilerden yana ikinci yarıda sıkıntımız olmaz. Korcan da çok genç bir kaleci. O da maç tecrübesi kazandıkça kendini bulacaktır” ifadelerini kullandı. 'Çok dikkatli' Türk futbolunun en iyi kalecilerinden biri olan Rüştü Reçber de yeni transferi överken, Ramazan'ın iyi bir başlangıç yaptığını belirtti. Penaltı kurtarışlarında dikkatli olmanın önemine dikkat çeken Rüştü, “Sonuçta Ramazan Bundesliga'da oynamış bir kaleci. Gerçekten iyi bir başlangıç yaptı. O da benim gibi oyun boyunca sürekli bağırıyor, çağırıyor. Takım arkadaşlarını oyunda tutuyor. Beşiktaş'a çok yararlı bir kaleci olacağına inanıyorum” diye konuştu. 'Ben biliyordum' Takımdaki bir başka Avusturya doğumlu oyuncu olan Ekrem Dağ da Ramazan Özcan'ı överek “Ben zaten kendisinin iyi bir kaleci olduğunu biliyordum. Daha önce de bunu söylemiştim. Takıma çok çabuk uyum sağladı. Bu konuda elimden geleni yapmaya çalışıyorum” açıklamasını yaptı. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Sezon başında tekrar ikinci kaptanlığa getirilen İbrahim Toraman, bu sorumluluğunu fazlasıyla yerine getiriyor... Vitesse’yle oynanan hazırlık maçı sonrasında ortaya çıkan görüntü, tecrübeli oyuncunun bu özelliğini kanıtladı. Kamp süresince genç oyuncuların yanından ayrılmayan Toraman, Necip ile Rıdvan’a ağabeylik yapıyor. Vitesse önünde çok başarılı bir futbol sergileyen gençleri ilk kutlayan yine Toraman’dı... Penaltı atışları sonrasında Necip ile Rıdvan’ı saha içerisinde kutlayan kaptan, oyuncuların en büyük moral kaynağı oldu. Toraman’ın yanı sıra; İbrahim Üzülmez, Yusuf Şimşek ve Rüştü Reçber de gençlerin en büyük yardımcıları olarak göze çarpıyorlar. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | yanii nedir ya bu yabancilardan kaptan olması olayı adamlar turkce konusamıolar emınım kendi dillerinide adam gibi konuşamıolardır ama kaptan yapıoz bu takımda türk futbolunun efsaneleri var yaf yeter artık kaptanlık bu kadar basit mi helal olsun toraman a böle kazanılır gençler zamanında sametler reçepler rızalara olmasa metinler aliler feyyazlar sergenler olmazdı hepsi eriyip giderlerdi koca istanbulda...
__________________ erkek adam renkli takım tutmaz... besiktaslı olmak ve onu yasamak yeter... Konu blackeagle16 tarafından (09-01-2010 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| | #10 | ||
| Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Utanın uLAn Yönetim Futbolculardan örnek alın Genclerimize ,A2 ye sahip çıkın ! | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |