![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | 3 senede 8 resmi mac oynamis kaleciyi alip koskoca Besiktasin kalesine koy ondan sonra bahane ara iste bukadar senin hocaligin , dünyada sanki baska kaleci yoktu ama besiktas düsmani bir adamdan ne beklenirki... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş`ın genç yıldızı Batuhan Karadeniz`den haber alınamıyor. Takımda yer bulmakta zorlanan Batuhan Karadeniz, ara transferde de Beşiktaş tarafından hiçbir takıma kiralanmayınca adeta gemileri yaktı. Geçtiğimiz haftadan beri kendisinden haber alınamayan oyuncu bugün de Kasımpaşa maçı için Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri`nde kampta olan takıma katılmadı. Gelen bilgiliere göre Batuhan`ın telefonuna hala ulaşılamadığı ve genç yıldızın da kulübe herhangi bir haber veya geri bildirimde bulunmadığı öğrenildi. -HABER1903- | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | bunaLıma girdi cocuk .
__________________ BEŞİKTAŞLI OLMANIN VERDİĞİ GURUR, KALBİMİZİN EN DERİN YERINDE DURUR. SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR SİYAH BEYAZ HAYATIN GERCEĞİ BUDUR !! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya hazirlik kampina katilacakda ne olcak kampta yildiz olsa ne olcak orasini burasini yirtsa hazirlik maclarinda 5 gol atsa ne olcak batuhanda adi gibi biliyorki denizli ona yine 1 dakika bile sans vermeyecek, | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | böyle futbolculuk olmaz eğer takımda oynıyamıyosa gider yok böyle birşey futbolcusun sen bize yakışmıyor batuhan onunlamı uğraşıcaz biraz semih i örnek alsın kaç yaşında batuhann??? öle hemen verilmiyor forma önce alacaksın bobodan nobreden nihattan holoskodan iyi olacaksın ki alacaksınn yok gidiyor yok ulaşılamıyor artık istemiyorum ben bu çocuğu istediği yerde yıldız olabilir
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş A2 Takımı, A2 Ligi`nin 19.haftasında BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde ağırladığı Galatasaray`a 1-0 mağlup oldu. Maç sonu Haber1903`e konuşan Onur Bayramoğlu sakatlığı ile ilgili ; ``Sakatlıgımdan dolayı cok üzgünüm.Bugün Delgado`nun yaşadığı sakatlığın aynısını yaşadım.Ama yavaş yavaş geçiyor.Bugünde ilk 11 de başlayacaktım fakat maç öncesinde sakatlığım nüks etti ve kadrodan çıkarılıp ikinci yarı iğne ile oynadım.İlerleyen zamanlarda daha iiyi olacağıma inanıyorum.`` dedi. - HABER1903 - | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Bugüne kadar attığı goller, yaptığı asistler ve sahaya koyduğu mücadele ile taraftarların gönlünde taht kuran A2 takımının en önemli isimlerinden biri olan Ali Küçik`e ciddi taleplerin olduğu kulağımıza gelen duyumlar arasında. Başarılı oyuncuya Bursaspor ve Eskişehirspor`dan ciddi bir teklif geldiğini ama Beşiktaş JK yönetiminin bu oyuncuyu göndermeye sıcak bakmadığını öğrendik. Ali Küçik`in ise bu transferlere sıcak bakması gelen duyumlar arasında. - HABER1903 - | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |