|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
13-01-2010, 12:12 | #1702 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | kiralansa tabiki süper olur geçen sene batunun eskişehirde yaptığının belkide daha fazlasını yapabilir ama neden bu kadar değersiz gibi md ye göre bu gençler kulüp paramı basıyor anlamıyorum.. | ||
13-01-2010, 14:11 | #1703 | ||
Tecrübe Puanı: 56 |
BEŞİKTAŞ’ta şok gelişme... Teknik direktör Mustafa Denizli’nin siyah beyazlı kulübe getirdiği İtalyan kondisyoner Stefano Marrone’nin görevine son verildi. 6 Ocak’ta gerçekleşen ve bir haftadır sır gibi saklanan olayın sebepleri konusunda çok önemli iddialar ortaya atıldı... Stefano Marrone işini iyi yapamıyordu. Futbolcuların kondisyon durumları hakkında hazırladığı raporlar sahadaki gerçeklerle örtüşmedi. Teknik direktör Mustafa Denizli’ye saygısızlık yaptı. En önemli iddia da bu... Marrone’nin rakipler hakkındaki bilgileri Denizli’ye tam olarak iletmedi. Bilgi sakladı... Beşiktaş suskun Beşiktaş olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Marrone’nin görevine son verilmesini Denizli’nin istediği bildirildi. Marrone bugün bir basın toplantısı düzenleyerek görevden ayrılmasının nedenlerini anlatacağını söyledi. Denizli’nin Marrone’nin yerine, altyapıdan Cemal Büyükeroğlu ve Nuri Şahbaz’ı getirmeyi düşündüğü belirtildi. F.Bahçe’de de çalıştı 45 yaşındaki Marrone, İtalya Birinci Ligi’nde Salernitana ve Vicenza takımlarında çalıştıktan sonra 2000’de Beşiktaş’a gelip bir sezon çalışmıştı. Daha sonra bir dönem Fenerbahçe’de görev yapan Marrone, 2004-2007 yılları arasında Everton’da David Moves ile 2007-2008 sezonunda, Manchester City’de Sven Goran Eriksson’la çalıştı. Sabrımız kalmadı SEZON başında Galatasaray’a gideceğini belirterek siyah beyazlı yönetimi tehdit eden Stefano Maronne’nin maaşına zam yaptıklarını hatırlatan yöneticiler, “Beşiktaş duruşuna herkesin uyması gerek. Stefano’ya çok sabrettik. Ama artık sabrımız kalmadı. Disiplinsizliğe asla taviz vermeyiz” yorumunu yaptı. | ||
13-01-2010, 14:14 | #1704 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 | şaşırdım
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
13-01-2010, 14:14 | #1705 | ||
İspanya`da bulunun Delgado`nun doktoru, Arjantinli futbolcunun yaklaşık 1.5 aydan bu yana forma giymesi gerektiğini söyledi. Delgado`yu sezon başında amaliyat eden Cugat, " Delgado`nun şu anda forma giyemediğine inanmıyorum. Ben kendisine 1.5 ay önce `oynayabilirsin` şeklinde bir rapor verdim. Halen tedavi görmesi şaşırtıcı" dedi. | ||
13-01-2010, 14:16 | #1706 | ||
Beşiktaş`ın genç kalecisi Korcan Çelikay, siyah-beyazlı kulüpten kopmak üzere. Takımın as kalecileri Rüştü ve Hakan`ın sakatlıklarının ardından kaleyi devralan ve oynadığı maçlarda şanssız goller yiyerek eleştiri oklarının hedefi olan genç kaleci Korcan, yuvadan uçmaya hazırlanıyor. Yönetimin kendisine güvenmediğinin bir işareti olarak Ramazan Özcan transferini gerçekleştirmesinden sonra Mayıs ayında sözleşmesi bitecek olan Korcan Çelikay`a Süper Lig`in 3 temsilcisinin talip olduğu bilgisi elimize ulaştı. Korcan`a talip olan kulüplerin Denizlispor, Gaziantepspor ve Diyarbakırspor olduğu öğrenildi. - HABER1903 - | ||
13-01-2010, 14:18 | #1707 | ||
Manisaspor tarafından kadro dışı bırakılan ve adı ara transfer döneminde Beşiktaş ile sık sık anılan Sezer Öztürk`ün transferinin olmamasının nedeni su yüzüne çıkmaya başladı. Beşiktaş JK`nin transfer etmek istediği Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk`e Mustafa Denizli`den veto geldiği öğrenildi.Transfer istemeyen Denizli Sezer transferine sıcak bakmıyor Beşiktaş kulübünün Sezer Öztürk`ün kulübü ile her konuda anlaşmasına rağmen Mustafa Denizli`nin oyuncuyu istememesi ile beraber bu transfer donduruldu. Gelen bilgilere göre Sezer`in kendisi ile ilgilenen diğer takımlar ile temasta olduğu öğrenildi. - HABER1903 - | ||
13-01-2010, 14:26 | #1708 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Takım Geçen Sezonki Görüntüsünden Çok Uzak Futbolcularımız Öyle Oynuyorlardıki iki 90 Dakikayı Arka arkaya Çıkartacak Gibi Ama Bu Sezon O Görüntüden Çok uzağız | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 13 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) | |
| |