|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
15-10-2009, 18:09 | #241 | ||
Banned Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 | Murat Aksu'yu tanıyalım! Beşiktaş'ın 2010 Ocak ayında yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda başkan adayı olduğunu bugün yaptığı basın toplantısı ile açıklayan Murat Aksu, hem futbol kamuoyunun, hem de siyah beyazlı camianın karşısına 31 Mayıs 2004 tarihinde yapılan Beşiktaş Olağanüstü Kongresi sonrasında çıkmıştı. O gün yapılan seçimlerde Başkan Yıldırım Demirören'in listesinden yönetime giren ve ikinci başkanlık görevini üstlenen Aksu, 2007 yılına kadar bu siyah beyazlı kulüpte aktif yöneticilik yaşantısını sürdürdü. Daha sonra Demirören ile yollarını ayıran Murat Aksu, son üç yıldır çok fazla göz önünde olmadan sade bir Beşiktaş taraftarı olarak yaşantısına devam etti. Beşiktaş camiası ve Türk spor kamuoyunun çok yakından tanımadığı Murat Aksu, 24 Temmuz 1969 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. İlk ve orta öğrenimimi Ankara'da tamamlayan Aksu, lise eğitimini İzmir Fen Lisesi'nde gerçekleşterdi. 1986'da girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 1990 yılında mezun olan Murat Aksu 1992-1994 yılları arasında Amerika'ya yüksek lisens eğitimi için gitti. Bu iki yıllık süreçte Oklahoma City Master of Business Administration'da eğitim gören Aksu, 1994-1999 yılları arasında da İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde İşletme Yönetim ve Organizasyonu konusunda doktora yaptı. 1994'de geldiği İstanbul'dan geri dönmeyen ve 1999 yılında tamamladığı doktora eğitimi sonrasında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlayan Murat Aksu, 1994-1999 yılları arasında İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Araştırma Görevlisi olarak çalışırken ve bir yandan da İstanbul Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünde doktora çalışması yaptı. Asku öğretim görevlisi olarak çalıştığı dönemde insan kaynakları yönetimi, hukuka giriş ve işletme hukuku konularında dersler verdi. İlk olarak 1995'de Kalyon Plastik A.Ş. İstanbul Koordinatörü olarak meslek hayatına atılan Aksu, 2001 yılında AKSU-SAVAŞ-ÇALIŞKAN Avukatlık ortaklığını kurdu. Spor camiasına ilk adımını 1990 - 1991 yılları arasında Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi görevi ile adım atan Murat Aksu, kayak ve futbol federasyonlarında da yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2004-2007 yılları arasında da Beşiktaş Yönetim Kurulu İkinci Başkanlığı görevini üstlendi. Murat Aksu'nun eğitim ve iş hayatı kariyeri tam olarak şu şekilde gerçekleşti: ÖĞRENİM DURUMU 1975 - 1980 : Ankara Çizmeci İlkokulu 1980 - 1983 : Ankara Namık Kemal Ortaokulu 1983 - 1986 : İzmir Fen Lisesi 1986 - 1990 : Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (lisans) 1992 - 1994 : Oklahoma City Master of Business Administration 1994 - 1999 : İstanbul Ün. İşletme Fak. Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora Programı (İşletme Yönetim ve Organizasyonu) AKADEMİK KARİYERİ 1999 - 2002 : Marmara Üniversitesi SBMYO Öğretim Görevlisi 1997-1999 : İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Araştırma Görevlisi 1994-1999 : İstanbul Üniversitesi,Yönetim Bilimleri Doktora Çalışması VERDİĞİ DERSLER: İnsan Kaynakları Yönetimi, Hukuka Giriş, İşletme Hukuku İŞ DENEYİMLERİ 1995 - 1996 : Kalyon Plastik A.Ş. İstanbul Koordinatörü 1996 - 1997 : Demirören Enerji A.Ş. Danışmanı 1997 - 1999 : Kalpeks Dış ticaret A.Ş. Gn. Md. Yrd. 1999 - 2001 : Kalyon Grup Genel Koordinatör 2001 - : AKSU&SAVAŞ& ÇALIŞKAN AVUKATLIK ORTAKLIĞI SPOR YÖNETİMİ 1990 - 1991 : Türkiye Boks Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi 1994 - 1998 : Türkiye Boks Federasyonu Hukuk Kurulu Üyesi 1996 - 1998 : Türkiye Kayak Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi 1996 - 2000 : Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi 2000 - 2004 : Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi FAALİYET ALANLARI: Ekonomi Hukuku, Spor Hukuku, Yatırım Hukuku, Şirketler Hukuku YABANCI DİL: İngilizce 15.10.2009 Kaynak : DHA | ||
|
15-10-2009, 20:12 | #242 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Tabata Fink Ve Ernst'in Önünde Oynadığı Sürece Her maç Gole En Yakın Futbolcumuz Olur Futbolcularımıza Özgüven Gelmiştir ARtık Kasımpaşa Macıyla Galibiyet Serisine Devam Edelim Başkan Camiayı taraftarı Beşiktaşı Karıştırdın Yeter Artk | ||
15-10-2009, 23:57 | #243 | ||
Tecrübe Puanı: 18 |
Sonuna Kadar Yıldırım Demirören! 15.10.2009 13:06:00 Lig TV’nin Murat Aksu’nun basın toplantısını yayınlamamasının ardından Medyaspor’un telefonları kilitlendi! Böyle olunca herkesin sorduğu soruya tek seferde cevap vermek durumunda kaldık... Uzun süredir spor gündeminin en önemli maddelerinden biri olan ve günlerdir beklenen Murat Aksu'nun başkan adaylığı açıklaması bugün öğle saatlerinde Akaretler'de bulunan kulüp binasında gerçekleşti... Gerçekleşti gerçekleşmesine ancak "Çatladıkapıspor'un yeni formalarının tanıtımını" bile canlı olarak yayınlayan Turkcell Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Lig TV bu önemsiz (!) haberi "es" geçti. Peki bunun sebebi ne? Tabii ki Şansal Büyüka'nın Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'e göz yaşartıcı sevgisi ve desteği... Murat Aksu'nun başkan adaylığını açıklaması sırasında Yıldırım Demirören'i eleştirmesini kendi kanalında izlemeye yüreği dayanamayan Büyüka, bu manasız (!) basın toplantısı yerine "Aslan Cimbom" ve "Sarı Kanarya" isimli reyting rekorları kıran programları yayınlamayı tercih etti. Ayrıca canlı yayınla ilgili teknik bir sorun olup olmadığı da akıllara gelirken, Lig TV'nin saat 13:00'da Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın basın toplantısını "canlı" olarak yayınlaması bu ihtimalin ortadan kalkmasına neden oldu... Ertuğrul Sağlam ise Denizlispor maçı öncesi Ivankov ve Sercan'ın sakatlıkları gibi hepimizin aklını meşgul eden konularda çok ama çok önemli açıklamalarda bulundu! Önemli Not: Haberimizin ardından Beşiktaş/Yıldız bölgesinde yaşanan yoğun telefon trafiği sonrasında Murat Aksu'nun basın toplantısının bir kısmı "Futbol Gündemi" programında yayınlandı... Ayrıca öğrendiğimize göre akşam saatlerinde basın toplantısının geniş bir özeti Lig TV ekranlarında olacak... Hayat işte... Bazen seve seve, bazen sevmeye sevmeye... Medyaspor
__________________ YÖNETİM İSTİFA | ||
16-10-2009, 00:48 | #244 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | adamlar demirören niye destek cikmasin onun sayesinde bjk rezil durumda böylece renkli takimlari basbasa kaliyor zirvede aynen istedikleri gibi
__________________ | ||
16-10-2009, 07:57 | #245 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Çok anlamlı bir yazı ellerine sağlık Tuğrul Abi.. | ||
16-10-2009, 10:43 | #246 | ||
saLLa Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 | dün sergeni dinledim batuhanı A2 takımında 90 dk oynattı ve henüz hazır değil mustafa denizli forma vermezse kimse suçlamasın dedi. tabata kasımpaşa maçında kilidi açması gerek çünkü paşa çok disiplinli bi takım kolay kolay açık vermezler tabata ve kanatlarımız iş yapmazsa 3 puan gelmez. asla hafife alınmaması gereken bi maç
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (16-10-2009 Saat 11:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
16-10-2009, 11:38 | #247 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | AKSU'YA 'KOÇ' GİBİ DESTEK!.. Beşiktaş taraftarlığı ve kulübe desteğiyle de bilinen Rahmi Koç, Kara Kartal'da yaşanan başkanlık yarışında New York'ta önemli açıklamalarda bulundu. Star gazetesinden Oğuz Karamuk'a konuşan Koç, başkanlık konusundan kendi isteğinin Hikmet Çetin'in başkan, Murat Aksu'nun ise başkan yardımcısı olması şeklinde olduğunu belirtirken "Ancak bunun olmayacağı görüldü" dedi. Htspor'un haberine göre, Aksu ile 1 saat görüştüğünü belirten Koç, "Oturdum, konuştum. Aksu aklı başında iyi çocuk" dedi. Beşiktaş camiasının önde gelen isimlerinden olan Rahmi Koç, böylece 2010 Ocak'ta gerçekleşecek olan Beşiktaş Seçimli Olağan Genel Kongresi'nde adaylığını açıklamış olan Murat Aksu'ya desteğini göstermiş oldu. Beşiktaş'ın eski yöneticisi olan Murat Aksu, perşembe günü düzenlediği basın toplantısında, "Değişim şimdi Beşiktaş için şimdi" sloganıyla 2010 kongresinde başkanlığa aday olduğunu resmen açıkladı. Aksu, “Seba, Çetin gibi isimlerin tam desteğini aldım. Kulüp kötü yönetiliyor. Beşiktaşlılık duruşu bu değil. Hareketimiz, sadece Beşiktaş değil Türk futbolu için devrim olacak” dedi. Hareketin adını ‘raydan çıkarılmış kulübü yeniden raya yerleştirme’ olarak koyan Aksu, planlarıyla devrim yapacaklarını söyledi. -AKSU'NUN BAŞLICA VAATLERİ- -İnönü Stadı yeniden yapılacak. Stat tribün tribün yıkılacak. Böylece Beşiktaş mabedi İnönü’den kopmayacak. -Sportif anlamda orta ve uzun vadede yapılacak reformlarla başarı gelecek. -Kulübe yeni tesisler, araziler kazandırılacak. -Alanlarında üst düzey tecrübe ve birikime sahip güçlü bir yönetim kurulu oluşturulacak. -Kulüpte idari ve sportif yeniden yapılanma hareketi hayata geçirilecek. Dünyanın büyük kulüplerinin standartlarında ‘alanında en iyi profesyonellerin görev alacağı’ kurumsallaşmış bir yapı kurulacak. -Beşiktaş A.Ş. ve BJK Derneği’nin bilançoları bütün ayrıntılarıyla konsolide olarak mali kongrelerde açıklanacak. -Fulya Projesi’nin, daha sonra ortaya çıkan ek katlar ve kira sözleşmeleriyle ilgili kayıpların peşine düşülecek. -Bozulan kongre profili iyileştirilecek. Oyunu ‘rant’a çevirmeye çalışanların önü kesilecek. Kulüp tam anlamıyla demokratik bir yapıya kavuşacak. -Halkın takımına halkın sahip çıkması sağlanacak. | ||
16-10-2009, 19:48 | #248 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | Beşiktaş K.Paşa'ya hazır Beşiktaş, Turkcell Süper Lig'de Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Siyah-beyazlılar, teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalıştı. Akşam, basın kapalı olan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, futbolcular daha sonra 5'e 2 pas yaptı. Taktik çift kale maçla antrenman tamamlandı. Milli takımından henüz dönmeyen Şilili futbolcu Tello ile tedavileri süren Holosko, Delgado, Rıdvan ve Batuhan antrenmana katılmadı. Erhan ise takımdan ayrı koşu yaptı. Beşiktaşlı futbolcular, antrenmanın ardından Kasımpaşa maçı için tesislerde kampa alındı. 16.10.2009 Kaynak : AA | ||
16-10-2009, 21:23 | #249 | ||
Tecrübe Puanı: 0 | AKSU'YA GÜL DESTEĞİ!.. Beşiktaş’ta yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi sıcak gelişmeler bir birini izlemeye başladı. Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, Hikmet Çetin’i başkan görmek istediğini ifade edereken, Murat Aksu dün yaptığı basın toplantısıyla adaylığını açıkladı. Ocak ayında yapılacak başkanlık seçimine iddialı açıklamalarla giren Murat Aksu’nun geçtiğimz hafta İstanbul’da sürpriz bir isimle görüşerek destek istediği iddia edildi. AKSU CUMHURBAŞKANI GÜL İLE GÖRÜŞTÜ Radyospor’un haberine göre; Beşiktaş Başkan Adayı Murat Aksu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geldi. Beşiktaşlılığı ile bilinen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Murat Aksu, Beşiktaş başkan adaylığını ve projelerini paylaştı. Görüşmede Aksu’nun Gül’den destek istediği, Cumhurbaşkan’ı Abdullah Gül’ün ise Aksu’nun Beşiktaş Bsaşkanlığına sıcak baktığı ifade edildi. | ||
17-10-2009, 09:33 | #250 | ||
Tecrübe Puanı: 56 | Önce Paşa Tribün olayları ve kongre rüzgarının arkasında kalan Beşiktaş futbol takımı, bugün sahne alıyor... Sezona çok kötü bir başlangıç yapan çifte şampiyon, Denizlispor’dan sonra Kasımpaşa’yı da devirip galibiyet serisi oluşturmayı amaçlıyor. Ankaraspor’a karşı alınan hükmen galibiyetin ardından, olaylı Denizlispor maçından da zaferle ayrılan Kartal, tarihinde hiç yenilmediği Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV’den naklen yayınlanacak 90 dakikada hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. Sırada Wolfsburg var Beşiktaş, Kasımpaşa mücadelesi kadar, çarşamba günü Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı Wolfsburg karşılaşmasını düşünüyor. Devler Ligi’nde puanı olmayan Siyah-Beyazlılar, üst üste alınacak galibiyetlerle kara bulutları dağıtmanın hesaplarını yapıyor. Kara Kartal’da sakatlığı bulunan Filip Holosko forma giyemeyecek. Kasımpaşa’da ise sarı kart cezalısı eski Beşiktaşlı Ali Güneş görev yapamayacak. Orhan Yıldırım Beşiktaş Rüştü İ.Toraman Sivok Ferrari Üzülmez Ekrem Ernst Yusuf Tabata Bobo Nobre Teknik Direktör: Mustafa Denizli KasımpaşaTolga Barış Sancak Yasir Sedat Emre Toraman Özgür Erhan Moritz Keller Azar Teknik Direktör: Yılmaz Vural Hakemler: Hüseyin Göçek, Bahattin Duran, Cemal Bingül Stat: İnönü Saat: 20.00 Yayın: Lig TV | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 12 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 12 Misafir) | |
| |