![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | katılıyorum..onun da ötesinde,çok da fazla sorun çıkarmayan bir oyuncu...gol atması için alınıp kafa atanlara göre de çok faydalı bence..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Nobreden iyi olması kalmasını gerektirmez ki Bobodan daha iyisinin alınamayacağı anlamına da gelmez ki Ekrem de S.özkandan faydalı ama Ekrem de Bjkın futbolcusu değil böyle birşey işte.. ![]() Noumadan amma da nefret ediyormuş bazı Beşiktaşlılar ilginç ya burada bir tuhaflık var.NE NEFRETMİŞ ARKADAŞ ADAM CANINI DİŞİNE TAKARAK OYNADI KÖTÜ MÜ ETTİ?ELİN PİÇ İNGİLİZİ LEEDSTE DALGA GEÇERKEN BİZİMLE ADAM DAYANAMADI DİĞER SİNMİŞLER KUZU KUZU GOL YERKEN DOĞRU MU ETTİ DESTEKLEDİK Mİ?HAYIR AMA BEŞİKTAŞI SAHİPLENMİŞ BİR ADAMDAN BAHSEDİYORUZ.BOBO BEŞİKTAŞI NOUMANIN 1/10 U KADAR SAHİPLENİYORSA,UMRUNDAYSA BJK BEN BU İŞİ BİLMİYORUM HER SENE AVRUPAYA GİTME BAHANESİYLE PARA İSTEYEN ADAMDAN BAHSEDİYORUZ EVLİYA DEĞİL BU BOBO.Adam sakatlanma pahasına taffareli içeri sokarken bağırıyordu herkes,Geldiği ilk sezon attığı goller unutulmuş sanki her maçta kırmızı kart gören bir adammış gibi.Noumanın karakterini boşverin arkadaş akrabam değil adam takılıp kalmayın oraya kafa atması falan FUTBOL YETENEĞİNDEN BAHSEDİYORUZ BURADA FUTBOL AGRESİF OLMAYAN BİR NOUMADAN BAHSEDİYORUM O TARZ BİR ADAM LAZIM DİYORUM YA BEN ANLATAMIYORUM YA DA ANLAŞILMIYOR.SAHADAKİ AZMİNDAN HIRSINDAN BAHSEDİYORUZ 18 YAŞINDAKİ ADAM NOUMAYI TABİ TANIMAZ(10 SENE ÖNCEYDİ İLK GELDİĞİ SEZON VE 24 MAÇ 18 GOLDÜR )AMA BAZI BABAM YAŞINDA AMCALARIMIZ NASIL ZARARDAN BAŞKA BİRŞEY VERMEYEN ŞAKLABAN DİYOR YA NOUMA'YA ŞAŞIRIYORUM NARTALLODAN BAHSETMİYORUM NOUMA DEDİM BEN.SAYGILAR..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu 90sbjk03 tarafından (05-04-2010 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Alıntı:
__________________ Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Umarım trabzon maçına yetiştirilir..Üstün alman teknolojimiz..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | ernst geçen senede inönüdeki trabzon maçında oynamamıştı. bu maçta olmazsa trabzon çok zor anlar yaşatır bize. hücumdada etkimiz azalıyo ernst yokken
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Defansif ağırlıklı ama Hücumun büyük bir parçası fink ve tello ile birlikte | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kulübüyle olan sözleşmesini uzatıp, “3 sene daha Beşiktaş” diyen İbrahim Toraman, Ankaragücü beraberliğine rağmen şampiyonluğa inandığını dile getirdi. Tecrübeli savunma oyuncusu, “Yüreğimizle oynayacağız ve kalan 6 maçtan da zaferle ayrılacağız. Geçen sene de şampiyonluğa takım oyunu sergileyerek ulaşmıştık. Kendimize, hocamıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Önce Trabzon’u, sonra da Fenerbahçe’yi yeneceğiz ve şampiyonluk havasına gireceğiz” yorumunu yaptı. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |