![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | isimiz cok zor rüstü abi
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankaragücü ile berabere kalarak bundan sonra puan kaybetme lüksü kalmayan Beşiktaş’a sakatlardan sevindirici haber geldi. Önceki günü dinlenerek geçiren Rüştü Reçber ile İbrahim Toraman dün sabah yapılan çalışmada takıma katılırken, Ankaragücü sınavında forma giymeyen Rodrigo Tello ile Fabian Ernst’in de Trabzonspor’a karşı takımdaki yerlerini alabilecekleri açıklandı. Tello ile Ernst’in, bir-iki gün içinde takımla idmanlara çıkacağı belirtildi. Ferrari&Nobre’ye özel ilgi Cumartesi günkü önemli maçın hazırlıkları çerçevesinde dün gerçekleştirilen antrenmana, tedavileri süren Tello, Ernst, Ferrari, Nihat, Nobre, İbrahim Kaş, Ramazan ve Tabata ile amcasının oğlunu trafik kazasında kaybeden İbrahim Üzülmez katılmadı. Ferrari ile Nobre takımdan ayrı koşu yaparken, teknik direktör Mustafa Denizli iki futbolcuyla saha içinde kısa bir görüşme yaptı. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | En önemlisi orta saha elemanlarıydı son maçlarımızda bunu gördük. İşallah kısa zamanda düzelirler.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bu adam gider trabzon ve fener maclarinda bobo yu yedek oturtur ve nobreyle baslar maclara...demedi demeyin | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kaleci Hakan Arıkan 400 binlik yıllık ücretini 700 bine, maç başını da 20 bin TL'ye çıkaran yönetimden süre istemişti. Hakan Arıkan, yapılan bu teklifi sonunda kabul etti. Ödeme ayrıntıları üstündeki küçük pürüzlerin çözülmesi sonrasında resmi sözleşme uzatılacak. Böylece Filip Holosko, Yusuf Şimşek, İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Uğur İnceman ve İbrahim Toraman’dan sonra Hakan’la da anlaşılırken, geriye sadece Serdar Özkan kalacak. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kendisine görev verildiğinde en azından belli bir standartta görev yapan ,formda ise maç ta kurtarabilen iyi bir kaleci ..kaldığına sevindim..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok şanssız bir dönem geçirdi. Geçtiğimiz trabzon maçında bir anda parladı ama akabinde talihsiz bir sakatlık yaşadı. Ona güveniyorum Rüştüden sonra kaleyi mutlaka devralacaktır.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kaleyi güvene almış olduk böylelikle.Kalmasına gerçekten sevindim..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |