![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | haber 1903 gercekten güvenilr bi site, tabi bizim forumda murat var saglam kaynak ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() |
Demirören: "G.Saray'ın geçen sene istediği ama alamadığı Schuster'i 5 saatte ikna etmek herkesin harcı değil." BEŞİKTAŞ Başkanı Yıldırım Demirören, çiçeği burnundaki teknik direktör Bernd Schuster'i masaya yatırdı. Kulübün çıkarları doğrultusunda en doğru kararı verdiklerini söyleyen Demirören, Ümraniye Tesisleri'nde yapılan barbekü partisinde şunları söyledi: "G.Saray'ın geçen yıl sözleşme imzalatmasına rağmen getiremediği bir hocayı 5 saatte takımın başına getirmek küçümsenmeyecek bir başarı. Schuster'le 3.5 saat altyapı üzerine konuştuk. İkna etmek için sadece 1.5 saat yetti." dedi. Vatan | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yönetimimizi böyle bir açıklama yapacağını sanmıyorum. Saçma, gereksiz ve çocukça bir açıklama olduğu kanaatindeyim. Haberin güvenilirliği tartışılır ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Beşiktaşım Hayat Sensin.! ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | haber 1903 de de yayınlandı | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |