|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
05-07-2010, 13:31 | #3142 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | senelerdir oldugu gibi yine az olacak cunku bunun icin iyi pazarlamacilar lazim gecen sezon sampiyon olmusuz clye gidecez sampiyonluk sonrasi kibrit koysan satiliyordu kartal yuvalarinda onun uzerine patlatcaklardi bu q7 olayini 100 bin forma rahat giderdi ben milletin dedigi gibi cok buyuk rakamlarda forma satilacagina inanmiyorum o degil adami almisiz 1 ay oldu hala diger formalarin nasil olacagi belli degil hakan aksoy beceremiyor bu isi zorla degil kartal yuvalari profosyonel bir gruba teslim edilmeli illa yonetimden biri yonetecek diye bi kanun yok mavi jean in patronu besiktas kongre uyesiymis versinler ona biryere tasiyacaktir en azindan kac sezondur formalar zamaninda cikmiyor cocuguma forma almaya inonu kartal yuvasina kadar gidiyorum butun hasilat klube kalsin diye cocuga forma yok tisort alayim bari diyorum yasina uygun tsort yok 3 yasindaki cocuga 5 yaslik tsort aldim 2 senedir oyle duruyor anca seneye giyecek boyle sacmalik olmaz yahu sapka bulamiyorum cocuga gore resmen cesit yok esofman alalim diyoruz begenebilecegin birsey yok 2 cesit esofman koymuslar mecbur ikisinden birini sececen o yuzden busenede birsey olacagini zannetmiyorum bu iste cok gerideyiz malesef duzeltilmesi lazim ayrica her dokundugun sey 20 25 milyondan basliyor daha ucuza mal edilecek herkezin kesesine uyabilecek tsortler sapkalar falan da olmali urun yelpazesinde adam gidiyor kartal yuvasina tsort alacak bakiyor fiyatina 20 25 30 bi cebindeki paraya bakiyor adamin belki 15 gunluk ekmek parasi vermiyor veremiyor kim olsa ayni seyi dusunur o yuzden herkeze hitap edecek bir urun yelpazesi olmasi lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (05-07-2010 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
05-07-2010, 13:54 | #3143 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | İnş kalıcı olur
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
05-07-2010, 13:54 | #3144 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | Büyük kaptan !
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
05-07-2010, 15:36 | #3146 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | geçen sene takımın en iyisi toraman'dı, sahada yüreğiyle oynadığı zaman taraftarın gönlündeki yeri daha kalıcı oluyor .. inş. Allah sakatlık kaza bela vermez de futbolu BEŞİKTAŞ'ta bırakırsın kaptan ..
__________________ | ||
05-07-2010, 16:18 | #3147 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | Durun bakalım kolpa pasınıun abartması kesinlikle . . .
05-07-2010, 18:59 | #3148 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 29 | başlığa bakınca yatırıp kesecek diye düşündüm bir an
__________________ medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
05-07-2010, 19:04 | #3149 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 | Bende ilk gördüğümde öyle düşündüm erkan abi
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
05-07-2010, 20:32 | #3150 | ||
Tecrübe Puanı: 56 |
Beşiktaş´ın dünyaca ünlü Alman teknik direktörü Bernd Schuster, Alman milli takımında ortaya koyduğu performansla parmak ısırtan Türk asıllı oyuncu Mesut Özil hakkında açıklamalarda bulunudu. İspanyol AS gazetesinde çıkan bir habere göre Schuster, Ballack´ın takımda olmamasını büyük bir eksiklik olarak belirtirken, Mesut´a da övgüler yağdırdı. Alman teknik adam yaptığı açıklamada "O´nun inanılmaz bir potansiyeli var. Büyük bir kariyere başlamak için her şeye sahip. Teknik olarak mükemmel. Ayrıca çok hızlı bir oyuncu ve hedefleri var. Böyle bir oyuncuyu her teknik direktör ister." dedi. Haberde ayrıca Schuster´in "Almanya Dünya Kupası´nı kazanabilir. Ama Euro2008´i kazanan İspanya´nın kendine güveni var" açıklamalarına da yer verildi. MACADOGRU.COM / ÖZEL HABER | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 8 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 8 Misafir) | |
| |