![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen bende istemiyorum Zapo yu. defolsun gitsin. | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 53 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ummadık Taş , Baş yarabilir.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #4 | ||
| C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo bursaya dönmek istiyormus deniliyor gerci basın herseyi kolpalıyor. Fark yapmaz kimseyi zorla tutmayız. Türkiyenin Barcelona'sı gibi olduk Masallah ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Aslında konu Zapo ile ilgili değil. Mutlaka bir stopere daha ihtiyaç var. Zapo giderse birisini almak zorundayız. Sezonu 3 stoperle götüremeyiz. Elimizde Toraman, Sivok ve Ferrari var. O yüzden dördüncü şart..
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kesinlikle katılıyorum ama bu 4. defans oyuncusunun zapo olmasına gerek yok sivok toraman ve ferrari genellikle sakatlıkla çok fazla takımı sıkıntıya boğmayan oyuncular genç takımdan bir oyuncu 4. defans oyuncusu olarak takıma monte edilebilir...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() | Bende aynı şekilde düşünüyorum...3 yabancı stoper bir takıma fazla...4. isim dediğiniz gibi genç bir stoper olabilir, Zapo'nun gönderilmesi taraftarıyım açıkçası... | ||
| |
| | #8 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zapo inönüye çıkarsa küfrederim
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| |
| | #9 | ||
| B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ T3QİN | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet de abi birinin bunu Schuster e mantıklı bir şekilde anlatması lazım adam futbolcu işte gözüyle izliyor bunları bilmiyor ki ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |