![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bizden uzak olsunlar da ne halt yerlerse yesinler...bosverin quaresmayi yazmasinlar (nazar falan deger bunlarin gözü pistir )eziklerin stochu dünya yildizi diye eziklere gagalasinlar....hicbiri quaresma ve guti gibi dünya yildizlari efsane isimlerin besiktasa gelmelerini cekemiyor ama herzaman diyorum cekemeyen anten taksin diye ![]() | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hic gerek yok yazmalarina, bizim takimimiz basarili olduktan sonra onlar daha cok guti olurlar ![]()
__________________ | ||
| |
| | #4 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canları cehenneme ![]() | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Antalyaspor`un teknik direktörü Mehmet Özdilek geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynayan Erhan Güven transferini değerlendirdi. Özdilek yaptığı açıklama da; `` Ben sezon başında kiralık olarak bizde forma giyen Erhan Güven için Beşiktaş kulübüne oyuncu hakkında düşüncelerini sordum. Onlarda bana yeni gelen teknik direktörün Erhan`ı Avusturya kampında görmek istediğini bildirdi. Bizde bu verilen karara saygı duyarak aradan çekildik. Kamptan sonra Erhan Güven`in Beşiktaş`ta kalıp kalmayacağı hakkında herhangi bir bilgi verilmedi. Erhan Güven zaten Beşiktaş`ın sözleşmeli futbolcusudur. Şuanda onun ile Beşiktaş kulübünden habersiz görüşmemiz asla olmadı. Yani gazetelerde yazılan bedelsiz futbolcuyu istemişiz, kulüp bize vermemiş gibi durumlar söz konusu bile değildir. `` diyerek sözlerini tamamladı. Kaynak : Haber1903 | ||
| |
| | #6 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erhan Güven tam bir kazma yaa. Satsalar keşke | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | çok gereksiz bir futbolcu bir an önce gönderilmesi taraftarıyım...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rıdvan Ve Ekrem İyileşene Kadar Toraman Ve Erhan İdare Eder Sağ Bek'i . | ||
| |
| | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
* İsabetli Orta Açma Yüzdesi Çok Düşük . * Kafasını Kaldırıp Bakmadan Gelişi Güzel Orta Açıyor * Beşiktaş'ta Geçirdiği Sezonda Açtığı Ortaları Hatırlıyorumda Ceza Sahasında Adam Yok Orta Açıyor Vs. Vs . Bu Eksiklerini Giderse Aslında İyi Bir Sağ Bek Olur . | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |