![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #351 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eski Kartal Formayı Attı ![]() Beşiktaş’ın özkaynak düzeninden yetişti, tam 3 sene PAF takımda görev yaptı. Eskişehirspor’un başarılı orta saha oyuncusu Bülent Kocabey, dün Siyah-Beyazlılar’ın tepkisini toplayacak bir davranış sergiledi. Maç bitiminde eski arkadaşı Serdar Özkan’la hasret gideren Bülent, Beşiktaş formasını aldı ve soyunma odasına yöneldi. Ancak daha sonra tribünlerin kendisini çağırmasıyla birlikte rotayı değiştirdi. Ev sahibi taraftarlar, Beşiktaş formasını gösterip, “At, at” diye tempo tutunca, Bülent bu isteğe uydu ve 3 yıl taşıdığı Beşiktaş formasını yere attı. Tepki gösterdiler Bu durumu gören Beşiktaşlı taraftarlar ve Siyah-Beyazlı teknik heyet ile oyuncular duruma tepki gösterdi. Beşiktaş formasını yere attığı için alkışlanan Bülent, daha sonra soyunma odasının yolunu tuttu. Okan Koç transferinde Gençlerbirliği’ne gönderilen Bülent, daha sonra Hacettepe’ye gitmiş ve son olarak Eskişehir’e imza atmıştı. | ||
![]() |
|
![]() | #352 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yazıklar olsun o formanın altında bir gün gelir ezilirsin | ||
![]() |
![]() | #353 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #354 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kartalın Rakipleri bugün Sahaya Cıkıyor ![]() Siyah-Beyazlı ekibin hafta içinde golsüz berabere kaldığı Wolfsburg, Bundesliga’da saat 16.30’da Hertha Berlin’e konuk olacak. Manchester, Premier Lig’de saat 16.00’da Liverpool deplasmanına çıkacak. CSKA Moskova ise Rusya Ligi’nde FC Moskova’yı saat 13.00’te kendi sahasında ağırlayacak. | ||
![]() |
![]() | #355 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | büyük İddia ![]() Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 90 dakikanın ardından, sonuçtan memnun olduğunu, ancak ortaya konan futbolu beğenmediğini söyledi. İyi oynadıkları maçlardan sonra takımına teşekkür ettiğini, ancak bu kez sadece ‘Aferin’ dediğini belirten tecrübeli hoca, “Ben kariyerim boyunca asla sadece kazanarak mutlu olmadım. Çünkü iyi futbol da çok önemli. Zaman zaman büyük takımların kötü oynayarak kazanmaları hoş görülebilir. Bugün de öyle bir gündü. Çıkışın devamı diyebiliriz. Tam çıkışta değiliz, ama mücadele, istek, kazanma arzusu açısından çıkıştayız. Bu devam eder” dedi. Üst üste zorlu maçlar oynadıklarını hatırlatan Denizli, “3 günde bir maça çıkıyoruz. İlk yarının en önemli galibiyetlerinden birini aldık. Bunun ne kadar önemli olduğunu önümüzdeki haftalarda hep birlikte göreceğiz. Böyle bir deplasmanı, böyle yorucu bir haftadan sonra 3 puanla kapamak gerçekten önemliydi” ifadesini kullandı. ‘Tüm sıkıntıları aşacağız’ Deneyimli çalıştırıcı, sözlerini şöyle tamamladı: “Son 1 ayı büyük baskı altında geçirdik. Taraftar baskısı, golcü oyuncuların gol sıkıntısı gibi. Ama tüm bunları aşacağız. Rüştü’den de Hakan’dan da memnunum. Hangisi görev alırsa, elinden geleni yapıyor. Batuhan fizik olarak hazır değil, bu yüzden A2’ye yolladım. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ise bol gollü olur.” | ||
![]() |
![]() | #356 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() |
![]() | #357 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Rüştü Küstü Bir KEre ![]() Son haftalardaki başarılı kurtarışlarıyla dikkat çeken tecrübeli kaleci, dünkü mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıktığında, stattaki Beşiktaşlı taraftarlar kendisini tribüne çağırdı. Ancak Rüştü, ısrarlı çağrılara kulak tıkayıp ısınma hareketlerine devam etti ve daha sonra soyunma odasına döndü. | ||
![]() |
![]() | #358 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Daha iyi olacağım ![]() Beşiktaş’a büyük umutlar ve önemli bir bonservis bedeliyle transfer edilen Nihat Kahveci, gol orucunu Kasımpaşa maçında bozmuştu. Wolfsburg sınavında da hareketli bir görüntü çizen tecrübeli futbolcu, Eskişehir karşısında Beşiktaş’ın en büyük gol silahıydı. Özellikle ikinci yarıda yakaladığı net pozisyonları cömertçe harcayan Nihat Kahveci, “Daha müsait pozisyonda olduğumu hissettim, bu nedenle arkadaşıma pas vermedim ve kendi şansımı denedim. Golleri kaçırdığım için üzgünüm. Ancak bu zorlu deplasmandan galibiyetle ayrıldığımız için de bir o kadar mutluyum. Daha iyi olacağım, bundan hiç şüphem yok.?Henüz tam kapasitede değilim. Biraz daha zamana ihtiyacım var” ifadesini kullandı. Maçın 90. dakikasında yerini Necip Uysal’a bırakan Nihat, “Kendisi çok yetenekli bir arkadaşımız. Altyapıdan yetişen oyunculara değer vermeliyiz” diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #359 | ||
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nobre İveşa Kapıştı ![]() Kaşı açılan Hırvat file bekçisi, tam anlamıyla çılgına döndü. Önce hakem Tolga Özkalfa’ya itiraz eden İvesa, maç bitiminde Nobre’den hesap sordu! Brezilyalı futbolcunun da sert çıkmasıyla birlikte, ikili arasında bir gerilim yaşandı. Araya giren iki oyuncunun takım arkadaşları, olayı büyümeden önledi. Maç bitiminde bir açıklama yapan İvesa, “Nobre’den özür dilerim.?Bir anlık sinirle böyle bir davranışta bulundum” diye konuştu. | ||
![]() |
![]() | #360 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, bugün yapılan idmanda gazetecilerle sohbet etti ve “Sıkıntılar bir nebze geçti. Dönüyoruz, döndük diyebiliriz” dedi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, Futbol Takımımız’ın gün geçtikçe düşündükleri seviyeye geldiğini söyledi. Takımın son durumuyla ilgili bir soruyu Denizli, ''Beşiktaş, hem taraftarına hem de kendisine, hem İnönü'de hem de dışarıda 'Düşünülen Beşiktaş geliyor' imajını verdi'' diye yanıtladı. Denizli, Siyah Beyazlılarımız’ın son haftalarda ligde üst üste aldığı galibiyetler ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Wolfsburg karşısında elde ettiği beraberlikle, geçen sezonki havasını yakalayıp yakalamadığı sorusu üzerine de, ''Sıkıntılar bir nebze geçti. Dönüyoruz, döndük diyebiliriz'' dedi. NİHAT'IN PERFORMANSI Nihat Kahveci'nin Eskişehirspor karşısında girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadığının hatırlatılması üzerine Mustafa Denizli, milli futbolcuyla ilgili şu yorumu yaptı: ''Nihat'ın ortaya koyduğu mücadele, isteği ve pozisyonlara girmesinden memnunum. Tercihler konusunda belki daha dikkatli olabilir. Ama bu da bir an evvel golle tanışma isteğinden kaynaklanıyor. Nihat, grafiğini sürekli yukarıya çıkarıyor. Taraftarlarımız, düşündükleri Nihat ile bu hafta buluşabilirler.'' ''BEŞİKTAŞ 70'TEN SONRA OYUNA AĞIRLIĞINI KOYUYOR'' Wolfsburg karşısında rakip 10 kişi kaldıktan sonra oyuncu değişikliklerinde geç kaldığı yönünde eleştiriler yapıldığının hatırlatılması üzerine Denizli, ''Orada önemli olan benim yorumum. Oyunu takip eden, planlayan benim. İki önemli faktör vardı; devam eden maçta atmosferi yaşayanlar ve kısa sürede oyuna girecekler. Beşiktaş artık 70. dakikadan sonra ister Avrupa'da isterse de Türkiye'de olsun oyuna ağırlığını koymaya başladı. Eskişehirspor maçında da son bölümlerde 3-4 gol pozisyonumuz oldu ama bunları değerlendiremedik” diye konuştu. Eskişehirspor maçına da değinen Denizli, ''Oyunun kritik anları vardı. Bana göre oyunun başında Ekrem'in yakaladığı ve kalecinin çıkardığı pozisyon çok önemliydi. Bu tip maçlarda öne geçerseniz rahatlarsınız'' dedi. ''ANKARAGÜCÜ MAÇINI CUMA OYNAMAK İSTİYORUZ'' Mustafa Denizli, Turkcell Süper Lig'de 31 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Ankaragücü maçının 30 Ekim Cuma günü oynanmasını istediklerini ve bu konuda Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduklarını söyledi. Federasyondan bu konuda yardım istediklerini anlatan Denizli, ''Ankaragücü maçı sonrası Wolfsburg ile karşılaşacağız. Eğer maç cumartesi günü oynanırsa sadece pazartesi günü çalışıp maça çıkacağız. Federasyon bu konuda alacağı kararla hem bize hem de Türk futboluna yardımcı olur. Bugün federasyonun bu konuda karar vermesini bekliyoruz'' şeklinde konuştu. ''RAKİPLERİN DİNLENMESİ DEZAVANTAJ'' Mustafa Denizli, Ankaraspor'un küme düşürülmesi nedeniyle rakiplerinin bir hafta dinlenerek karşılarına çıkmasının kendileri için bir dezavantaj olduğunu ifade etti. Rakip takımların bu sürede Beşiktaş'a karşı düşündükleri taktiği daha geniş bir zamanda çalışma imkanı bulduğunu anlatan Denizli, ''Ayrıca kart sınırındaki futbolcuların cezalı olma durumları ortadan kalkıyor. Olumsuzluklarla başladığımız sezonda, bir olumsuzluk da böyle oluştu. Ama bundan kimse bahsetmiyor'' dedi. ''ELEŞTİRİLERİN TAMAMI YANLIŞ DEMİYORUM'' Mustafa Denizli, geçen sezon iki kupa kaldırmış bir teknik direktör olarak bu sezon çok eleştirilmesiyle ilgili bir soruyu da, ''Herkes eleştiriliyor. Ben eleştirilerin hepsi yanlış demiyorum. Sadece haddini aşan eleştirilere yanıt veriyorum'' ifadelerini kullandı. Uğur İnceman ile ilgili bir soru üzerine de Denizli, ''Uğur iyi futbolcu. Zaten onu Türkiye'ye getiren de benim'' dedi. BESIKTAS JK | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |