![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş AŞ`nin bugün yapılan genel kurul toplantısından sonra yönetim kurulu üyesi Ertunç Soğancıoğlu akıbeti merak edilen BJK TV ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Soğancıoğlu Haber1903`e yaptığı açıklamada "Digiturk ile prensip anlaşmasına vardık. Resmi sözleşmeler imzalandıktan kısa bir süre sonra yayına geçilecek. BJK TV`nin içinde yer alacak programlar kendi bünyemizde hazırlanacak ve taraftarlara buluşacak" dedi. Soğancıoğlu ayrıca BJK TV ile ilgili daha detaylı bilgiyi ise anlaşma yapıldıktan sonra verilebileceğini söyleyerek sözlerini noktaladı. -HABER1903- | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | secime az kaldi ya reziliklerini örtmeye calisiyorlar
__________________ | ||
| |
| | #3 | ||
| Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Katılıyorum fakat bu bir seçim malzemesi değil.Bu bir ayıbın bir rezilliğin örtülmesi..Boyle bir durumu seçim malzemesi olarak kullanamazlar çnkü bu zaten onların görevi..Daha Beşiktaş'ımın yayın organına sahip çıkmayı beceremeyenler bir de seçim malzmesi olarak bunu mu kullanacaklar?Buna kargalar güler...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Açılsa Neolacak , Yine Saçma Sapan 1 Yarışma.. 1-2 Tane Tartışma Programı.. Böyle Olacaksa AÇILMASIN
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | umarım İçerik Zenginleştirilir Ve Tam Bir Spor Kulübü kanalı Olur | ||
| |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | parali taraftar kanali parasi kim icin digi turk icin neresi mujde bunun resmen rezillik
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Akşama kadar Dr. Levi'nin manyetik dizliğinin reklamını seyredeceksek açmasınlar bi daha.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |