![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | daha önce yazıklarıma bakarsan anlarsın , adamlar demirörene küfür edelim hakaret edelim diyor ben bu yazıyı o sözleri söyleyenlere ithafen yazdım
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
![]() `KEŞKE TABATA ERKEN GELSEYDİ` ![]() “Tabata daha erken gelseydi, gol yollarındaki sorunlar çözülürdü” diyen Brezilyalı forvet, “Delgado’nun sakatlığı nedeniyle forvet ile orta saha arasında kopukluk yaşandı. Eğer Tabata sezon başında aramızda olsaydı, bu sıkıntı ortadan kalkardı. Gol gelmeyince, ‘bir an önce atalım’ diyoruz ve hatalar yapıyoruz. Denizlispor maçının başında topu boş kaleye atamadım. Bu stres bizi bitirdi. Tek artımız tribünlerdi, ama son darbeyi de onlardan yedik. Tabata’nın attığı gol bizi rahatlattı, bu galibiyet çok şeyi değiştirecek. Galatasaray iki maçta 5 puan yitirdi. Oysa herkes şampiyon olacaklarına inanıyordu. Daha önümüzde çok maç var. Kasımpaşa karşılaşmasında herkes gerçek Beşiktaş’ı görecek” diye konuştu. Fanatik
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | katılıyorum buna tabata daha iyi olucaktır oynadığı maçlarda birşeyler yapmaya çalıştı daha yeni geldiği için olmadı ama bundan snra faydalı olucaktır denizli maçında gol attığı için demiyorum faydalı olucağını gördüğüm için diyorum gol dışındaki oyun anlayışı golden daha çok hoşuma gitti denizli maçında
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Bari Tabata alınacaktı, cidden keşke daha önce gelseydi. Takımla hazırlık maçlarına çıkardı. Boşu boşuna koca yaz mevsimi boyunca kendimizi yıprattık, süperstarlar gelecek sandık. Tabata geldi haha. Neyse ![]() ![]()
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | başlık 'keşke tabata erken gelseydi' yerine 'keşke delgado sakatlanmasaydı' olabilirdi yada 'keşke 2 milyon daha fazla verip decoyu alsaydık' filan.. bu adamın tek özelliği çekik gözlü brezilyalı olması.. tabata her savunulduğunda bu lafı sölicem ama elimiz mahkum destek vericez tribünde çünkü bu sene bu adamlarla geçicek
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. Konu aяda tarafından (07-10-2009 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | herkesin kendi görüşü tabi ben sana katılmıyorum , tabata delgadodan iyi ve istikrarlı bunun yanısıra decoyu satan falanda yoktu . ancak söylediği bu sözler gerçekten bazı arkadaşlara örnek olması gereken nitelikte : '' elimiz mahkum destek vericez tribünde çünkü bu sene bu adamlarla geçicek '' işte budur ! oyuncuları beğenmeseniz bile beşiktaş için destek vermek zorundasınız .
![]() |
![]() | #8 | |||
saLLa ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
kendi futbolcusunu maç esnasında ıslıklayan taraftar modelini anlamıyorum hayatım boyuncada anlamicam. benimde kendi oyuncuma küfür ettiğim zamanlar oluyo ama sadece televizyon başındayken yada stadda benden başkası duymicak şekilde. toplu halde yapılan protestolara asla katılmam tamamen bilinçsizlik ve şuursuzluk bence.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Tabata bir şekilde antipati yarattı. Adam gol atıyor taraftar Ernst diye tezahürat yapıyor. ![]() Bu yönetim yüzünden ne kombine satışı kaldı, ne forma satışı. İnsan gider arada süperstar alır. Bakın Ersnt bir geldi, adam daha ilk maçından kendini belli etti. Neredeyse bütün maçlarında 7 - 10 arası oynuyor. Bir insan daha ne yapsın artık? Onun gibi kaliteli yabancılarımız olsaydı ligin tozunu atmıştık. Madem cebinden saniyesinde 8 milyon euro' yu çıkarmasını biliyorsun. Ekonomik krizdeyiz diye bıdı bıdı etme git düzgün futbolcu al. Delirmemek elde değil ha..
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |