![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sonunda ferrari konusunda başlangıçtaki şüpheci yaklaşımların kalkması güzel, çok fazla izlenmeden konuşuluyordu hakkında, biraz avrupa futbolunu takip etmekte fayda var, hem medyanın hem de futbolseverlerin, izlenmeden kesin yargılara varılmamalı, sonuçta yaz transfer döneminde türkiye'nin bana göre en iyi defans oyuncusunu izlemenin keyfini süreceğim diyordum, hakikaten izlerken güven veriyor... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | evet ferarri cok iyi cok süper insallah yönetim elinden kacirmaz....ama bu arada sivokada haksizlik yapmayalim bence sivokta cok iyi oynuyor daha genc olmasina ragmen bence en iyi ve aldigi parayi hak eden oyuncularimizn basinda geliyor sivok...sivok ferarri elelle rakip forvetlere gülegüle | ||
| |
| | #4 | |||
| SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
rica ederim canısı Gsye teşkür et ![]() | |||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sivokla ferrarinin uyumuna dikkat edin resmen 10 senedir beraber oynuyor gibiler gerektiğinde aralarında pas yapıp oyunu soğutuyorlar gerektiğinde hücum yapıyorlar gerektiğindede kaya gibi rakip forvetlerin karşısında duruyorlar ferrari için zapotocny nin gönderilmesinin yanlışo lduğunu düşünmüştüm sene başında ama bu kadar doğru bir seçim yapılmaz... büyük ihtimalle bizim yönetimden biri bulmamıştır ferrariyi ernst i aldığı gibi ferrariyide mustafa denizliye borçluyuz...
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ![]() ![]() | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |