![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yerinde bir karar. | ||
![]() |
|
![]() | #212 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | denizli varken öyle adamlar beşiktaşımıza gelmez merak etme | ||
![]() |
![]() | #213 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | van buyten olsun hadi ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #214 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | biraz önce fransa türkiye maçını izledim en beğendiğim oyuncular necip ve yiğitti .necip cok soğukkanlı teknik iyi bir ortasaha rıdvanda hamur var ama güçlenmesi gerek şu anda 11 oyuncusu değil ama olucak ilerde güçlenmesi şart | ||
![]() |
![]() | #215 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bu arada izleyenler görmüştür fransızlar fizik olarak nekadar kaliteli ,yere sağlam basıyolar bizimkiler biraz cıtkırıldım bizim altyapılarda fizik güce pek önem vermiyoşar gibi geliyo bana bide hakan var 10 numara oynayan fitil oldum adama | ||
![]() |
![]() | #216 | ||
Beşiktaş'Lı oLunmaz...Beşiktaş'Lı doğuLur.. ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bu yaştaki bir adamdan bu kadar olgun sözler çıkması şaşırttı beni.Dediği gibi çok zor günler geçirerek bu kadar genç yaşta çok olgun duruma gelmiş.Eğer almışsak bu arkadaşımızı kardeşimizi inşallah başarıyla formamızı uzun seneler temsil eder...yolun açık olsun kardeşim hayırlı ugurlu olsun...
__________________ Bir Kez oLsun gözLerime Bakmadın..Nedense Sen Beni hiç takmadın... ![]() | ||
![]() |
![]() | #217 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | matteo ferrari olsun | ||
![]() |
![]() | #218 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | biraz önce akdeniz oyunlarında izledim eğer bundan sağ bek olursa bendende maradona olur,adam cüce kalıyor,devamlı calım yiyip arkasına adam kacırıyor ..tek yapdığı işi saman alevi gibi ileri cıkmalar... cacık olmaz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #219 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ridvanimi aldik helal olsun helal olsun büyük potansiyel cok iyi bir transfer yapdik gelecegi en güzel yatirimi yapdik ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |