![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben yönetime seçimler gelene kadar destek verme taraftarıyım! 2 de 1 Beşiktaş başkanını kötüleyerek bir yere varamayacağımızın farkına varılması gerek Ayrıca neden tüm kabak başkanın başına patlıyor.Zarar veren icraatların hepsi Demirörene mi ait.Biraz da diğer yöneticilere söv kardeşim! Ortada yanlış bir iş varsa bu demirörenin değil yönetimin yanlışıdır | ||
| |
| | #2 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ayrıca benim lafım demirören nezninde ekibine. demirören gitsin ekibi kalsın mı dedik.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #3 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Demirören'in Beşiktaş başkanlığı boyunca yaptığı bir yanlış yoktur. Hatası vardır! Hangi takımın Başkanı şampiyon olduktan sonra ağlar! Ben burada demiröreni savunma görevinde değilim.Bana göre olan doğruları söylerim İçlerindeki en Beşiktaşlısıda Demirörendir! Ayrıca ben sanmıyorum Demirören'in paramı verin gideyim lafını dediğine.Basının uydurmasıdır! O kadar eleştiren varsa çıksın karşısına ben Başkanlığa adayım desin! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |