![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | adam hakikaten kaliteli bir adam, milito forvette ne kadar ciddi katkı sağladıysa ferrari de bi o kadar defansta sağladı genoa'ya. ama benim korkum; sırf adamı alabilmek için beşiktaşın bahsedilen borçları ödeme olasılığı... başka konu başlıklarında da yazmıştım, tekrar gibi olacak ama beşiktaş transfere olağanüstü para harcıyor ve bunu asla değmeyecek adamlar için yapıyor. demirören karizmayı daha da çizdirmemek için bunu yapabilecek derecede hissi ve öngörüsüz davranabil biriseni maalesef. zaten o yüzden bir türlü başarılı olamıyor. umarım çılgınca paralar harcanmaz gene, gelmezse gelmesin der geçilir, o kadar da büyük bir sorun değil... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pazar günü İstanbul`da olması beklenen Yıldırım Demirören, bugün özel bir uçakla İstanbul`a döndü. Havalimanından herhengi bir açıklama yapmadan ayrılan Demirören, Basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakdı. Aldığımız haberlere göre Matteo Ferrari`nin Çarşamba gününe kadar İstanbul`da olması bekleniyor. HABER1903 | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |