![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() Konu greyeagles tarafından (16-08-2006 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ayduranumut kardeşimin görüşlerine can-ı gönülden katılıyorum yalnız ilginçtir esrar deyince benim de aklıma hep o harika Müslüm baba şarkısı gelir.Ulan şu koca dünyada öyle gözleri olan bir hatun bulamadım ya ,ben bir ona yanarım birde Beşiktaş'ın Avrupa'da kupa alamamasına. | ||
![]() |
![]() | #45 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ bjkliyiz | |||
![]() |
![]() | #46 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | esrarda çekmeyiz şarabıda içmeyiz arkadaş alen olmuyo bu tirübünün liğderiysen buna ilk senin bir el atman gerekir yarın öbürgün bize esrarkeşlermi dedirtmek istiyorsunu çarşı bu yakışmadı çarşiyı bilmem ama ben buna karşıyım umarım hatalarını erken anlayıp bize yakışanı yaparlar........ | ||
![]() |
![]() | #48 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bnm çewremde esrar kullanan birsürü insan var. ama dier zamanlarda harbi delikanlı çok iyi insanlar. esrar çok kötü bi illet yaw. harbidende çok kötü bişey. ama insanların kendi tercihleridir karışamayız. çarşıda baya insan esrar kullanıo olabilir. kendi tercihleridir. bize düşen sadece beşiktaşımızı desteklemektir
__________________ ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ ULAN...! | ||
![]() |
![]() | #49 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Ne yani bu fenerbahçe korumaları, yok küfür etmeyin, yok şunu yapmayın , bunu yapmayın, fenere hakaret etmeyin. Ezik insan BEŞİKTAŞLI olamaz arkadaşım. Ezik insan fenerlidir. Küfürde etsen, tokmakta sallasan hoşuna gider. Canı çeker daha fazla ister. Onlar isterse bizde veririz. Birde herşey karşılıklı. Bir baba hindi kimlere bindi sezon sonu herkez gördü. Bu kadar uyuz futbolcuları bir araya toplayabilen bi kulüp herşeyi hakeder. Allahtan Nobre kendini son anda kurtardı oradan. Azizenin karhanesi orası. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |