![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Abi adam iyi zaten.. Bonservisini anlarım tamam..Geçen sene Zapo'ya da bu parayı verdik..Ama 2.5 milyon çok para cidden..Bu adamın ilk 11'in değişilmezi olacağını kim garanti edecek..? Lige alışmış bir Sivok - Toraman tandemi de çok uzak gelmiyor hani bana..Bu adam yedek kalınca başlayacak basın..Yedek adama 2.5 milyon fln diye..Adam Genoa'dan 1 milyon alıyormuş diye duydum..%150 fazlasına getirdik biz..
__________________ B | |||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
benim fikrim sezon sonunda gökhanı tutup yanına ediz gibi iyi bi genc yedek almaktı. bölece ortada da kullanılabilirdi kontenjan. ama benim anladığım denizli hocam cok da tutmuyo cekleri. zaten zapoyu gönderdi. ben sivogun yedek olabilceğini düşünüyorum. sanki denizli hocam sivoga da soguk, ondan ferrari aldırdı gibi geliyor. hatırlarsan tvde yorum yaparken bu çekler oynamaz, toraman zan oynamalı diyordu. Ben sahsen sivoğun cok cok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. tek zaafı bazen dağınık, belki de ondan tutmuyodur denizli hocam. Lig baslayınca hepsini görcez, konuşuruz bunları, insallah denizli hocamı yanlıs anlamısımdır da sivokta oynar. şahsen takımımızın en iyi oyuncularından biri diye düşünüyorum. | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |