![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | En kötü anımızda da bize destek veren ezikbahçe maçından zerre korkum yok.Nasıl olsa yenecez çünkü onların 17 milyonluk malları var her ne kadar tek bize karşı oynasa da 17 milyonluk MAL maldır =) Şanlı beşiktaşımız bütün bu zor koşullar altında da ezikleri yenecektir hiçbir şüphem yok sadece kartal yüreklerimizle oynayabilelim =) SALDIR BEŞİKTAŞIM | ||
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | <Unutulmaması gereken şey hiç bir maşa yenilmek için çıkılmayacağı. Tabiki benim gönümden geçen FB'yi farklı bir şekilde yenmek. Bunu da yapabiliriz. Ama tek koşulla Mustafa DENİZLİ'nin aptalca oyun kurup gerekli olmayan oyunculara yer verip maçı gümüş tepside FB'ye sunmazsa. Skora gelince;bence FB 2-0 alır. zor bir ihtimalle 0-0, Mustafa Hoca ve oyuncular hata yapmaz ise 3-0 biz alırız. Benim tahminim böyle. Kızacak rakdaşlara da diyorum ki: mantıklı olun ve şunu unutmayın,olayın dışında kalırsanız daha objektif düşünebilirsiniz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | haklisin ilk golü atan büyük avantajli olur ama eger gol ilk dakikalarda gelirse golü atan takim cok daha zorlanacakdir..
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Slm Arkadaşlar, Gerçek şu ki, Fenerbahçe bizden şuan daha iyi ama son bir kaç sezondur ilk maçları kadıköyde oyniyorduk. Bu sene ise ilk maçı kndi sahamızda oynicağız. Umarım yenebiliriz. Ne diyeyim tek hedef GALİBİYET olsun. EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ ve TABİKİ TARAFTARLAR.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |