![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz. |
Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı? | |||
Evet alınmalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 35 | 83,33% |
Hayır alınmamalı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 7 | 16,67% |
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | cocugun birak sol bekligini cikislari bile 5.5 milyon euro eder ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() |
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
benim gördüğüm en iyi beklerden biri. çıkışlar, sürat, teknik. antepte on numaraydı. bugün de antepteki gibi oynadı, galiba deli ibonun by sene pek şansı yok ![]() | |||
![]() |
![]() | #3 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | insallah bu oyunculara övülen ismailde eklenmez hazirlik macini izlemedigim icin bilmiyorum nasil bir oyuncu oldugunu baris kupasinda görecem bakalim | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ben Catania maçında çok beğendim oyununu. Eğer bu çocuğun standardı buysa (veya daha iyi olacaksa) 5,5 milyona ucuza gelmiş. Ayrıca oynadığı süre boyunca S. Özkanla beraber oynadığını da unutmayalım. Yusuf veya Tello gibi yaptığı bindirmelerde kendisini besleyebilecek, kaçırabilecek futbol zakası üst düzey isimlerle önlü arkalı oynadığında sanırım performansı katlanacaktır. Konu indie tarafından (21-07-2009 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |